İyi midir bu kart GTA5 falan akıcı oynanır mı? 4K veya en azından 1080P video açar mı?Dostum o fiyata sıfır ne bekliyorsun? Gt 610 var sadece oda görüntü vermek amacıyla alınır yada 1.6 oynarsın en fazla.
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11.com
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11.com'da! En uygun ekran kartı fiyatları, bilgisayar bileşenleri kategorisinde!m.n11.com
16k da akıcı oynarsın.Garantiyi dert etme garantisi benim.İyi midir bu kart GTA5 falan akıcı oynanır mı? 4K veya en azından 1080P video açar mı?
GTA 5'in anca videosunu izlerseniz hocam o kartla.İyi midir bu kart GTA5 falan akıcı oynanır mı? 4K veya en azından 1080P video açar mı?
God level. Daha üstü yok piyasada.16K hangi ayarlar oluyor tam olarak? Düşük veya orta ayarlar olsa yeter bana.
Video açar tabi da gta yı 720p en low ayarda 25-30fps oynarsan şükretİyi midir bu kart GTA5 falan akıcı oynanır mı? 4K veya en azından 1080P video açar mı?
fullde 50fps sabit oynarsın hocam hafif overclock ile petek olarak da kullanabilirsinizİyi midir bu kart GTA5 falan akıcı oynanır mı? 4K veya en azından 1080P video açar mı?