Neler Yeni

Sıfır HDD ye Windows 10 Yüklenmiyor

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
format atmaya çalıştığımda biçimlendirme böülmünde 0mb olarak gözüküyor. Bu sorunu bir türlü çözemedim. Şuan windows 7 yükledim öyle kullanıyorum ama 8 ve 10 a geçmek istediğimde biçimlendirme bölümünde 0mb gözüküyor. hdd de sıkıntı yok şuan windows 7 ile sorunsuz kullanıyorum ve biosta sıkıntısız gözüküyor.

IMG_20200922_162248.jpg

swartyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Efe
  1. Windows kurulumu ekranından, komut Istemi penceresini açmak için Shift + F10 tuşuna basın.
  2. Komut Istemi penceresinde, DiskPart yazın ve ENTER tuşuna basın.
  3. Yeniden biçimlendirmek üzere disk sürücüsünü belirtmek için, list disk yazın ve ENTER tuşuna basın.
  4. Sürücüyü seçip yeniden biçimlendirmek için, select disk #(gerçek disk numarasıyla # yedek disket 1) yazın ve ENTER tuşuna basın.
  5. Temiz yazın ve ENTER tuşuna basın.
  6. Convert GPT yazın ve ENTER tuşuna basın.
  7. EXIT yazın ve ENTER tuşuna basın.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  1. Windows kurulumu ekranından, komut Istemi penceresini açmak için Shift + F10 tuşuna basın.
  2. Komut Istemi penceresinde, DiskPart yazın ve ENTER tuşuna basın.
  3. Yeniden biçimlendirmek üzere disk sürücüsünü belirtmek için, list disk yazın ve ENTER tuşuna basın.
  4. Sürücüyü seçip yeniden biçimlendirmek için, select disk #(gerçek disk numarasıyla # yedek disket 1) yazın ve ENTER tuşuna basın.
  5. Temiz yazın ve ENTER tuşuna basın.
  6. Convert GPT yazın ve ENTER tuşuna basın.
  7. EXIT yazın ve ENTER tuşuna basın.
denedim ama düzelmedi maalesef.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
format atmaya çalıştığımda biçimlendirme böülmünde 0mb olarak gözüküyor. Bu sorunu bir türlü çözemedim. Şuan windows 7 yükledim öyle kullanıyorum ama 8 ve 10 a geçmek istediğimde biçimlendirme bölümünde 0mb gözüküyor. hdd de sıkıntı yok şuan windows 7 ile sorunsuz kullanıyorum ve biosta sıkıntısız gözüküyor.

Alıntıyı görüntüle
tahminimec anakrtın eski ve win8 win 10 u desteklemiyor yani sata girişini görmüyor

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Top Bottom