Neler Yeni

Sıfırdan edebiyat kaç günde biter ?

Louxt

80+
Merhaba arkadaşlar, diğer derslerim çoğu bitti sadece edebiyat kaldı kalan zamanda günde 7-8 saat çalışarak sıfırdan edebiyat konu+soru çözme dahil ortalama ne kadar sürede biter?

Son düzenleme:

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
dostum bende aynı soruyu sınava çalışmış veya çalışan birine sormaya çalışıyordum, bir ayda ne kadar ilerlenebilir bilmiyorum. 12 netten fazla yapılır gibi geliyor.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bu saatten sonra yetişeceğini düşünmüyorum. Çünkü başka derslerde çalışacaksın, zamanının çoğunu denemeye ayırman gerekiyor.
Edebiyata hiç çalışmasan 10-15 net yapabilirsin. AYT, LYS gibi belirleyici değil ne yazık ki.
Ben yaklaşık 1 yılda bitirmiştim sözeli.

Louxt

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu saatten sonra yetişeceğini düşünmüyorum. Çünkü başka derslerde çalışacaksın, zamanının çoğunu denemeye ayırman gerekiyor.
Edebiyata hiç çalışmasan 10-15 net yapabilirsin. AYT, LYS gibi belirleyici değil ne yazık ki.
Ben yaklaşık 1 yılda bitirmiştim sözeli.
kankam fulleme gibi derdim yokya bu saatten sonra 16-17 net çıkmaz mı günde 7-8 saat çalışarak ?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
kankam fulleme gibi derdim yokya bu saatten sonra 117-18 net çıkmaz mı günde 7-8 saat çalışarak ?
Çıkabilir. Sıfırdan çalışma. Çünkü çoğu konu çıkmıyor bile. Her sene gelen garanti konulara çalış.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bir hafta içerisinde konular biter. 4 gün içerisinde de sorular biter. 3 gün de pekiştirme yaparsınız. Kısacası kendinizi zorlarsanız 2 haftada biter.

Louxt

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çıkabilir. Sıfırdan çalışma. Çünkü çoğu konu çıkmıyor bile. Her sene gelen garanti konulara çalış.
peki kankam bir şey soracağım sallıyorum batı edebiyatı atlayıp direk cumhuriyet edebiyatı çalışşam anlarmıyım yani demek istediğim konular birbirinden bağımsız mı ayt veya tyt mat gibi birbiriyle bağlantılı mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir hafta içerisinde konular biter. 4 gün içerisinde de sorular biter. 3 gün de pekiştirme yaparsınız. Kısacası kendinizi zorlarsanız 2 haftada biter.
Üstadim fulleme gibi derdim kalan yaklaşık 50 günde 7-8 saat çalışarak 17-18 net arası gelir mi ?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
peki kankam bir şey soracağım sallıyorum batı edebiyatı atlayıp direk cumhuriyet edebiyatı çalışşam anlarmıyım yani demek istediğim konular birbirinden bağımsız mı ayt veya tyt mat gibi birbiriyle bağlantılı mı ?
Bağlantılı değil. Kesin çıkacak konulara çalış. Mesela Edebi akımlar.

Louxt

80+
Üstadim fulleme gibi derdim kalan yaklaşık 50 günde 7-8 saat çalışarak 17-18 net arası gelir mi ?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
sizde eşit ağırlıksınız sanırım coğrafya çalışacakmısınız şahşen ben yapmıyacağım son sene çıkan sorular genellikle genel kültür veya yorum soruyolar çok basit geliyor yani ?
Deneme sınavı üzerinden ilerliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,916
Üyeler
164,749
Son üye