kankam fulleme gibi derdim yokya bu saatten sonra 16-17 net çıkmaz mı günde 7-8 saat çalışarak ?Bu saatten sonra yetişeceğini düşünmüyorum. Çünkü başka derslerde çalışacaksın, zamanının çoğunu denemeye ayırman gerekiyor.
Edebiyata hiç çalışmasan 10-15 net yapabilirsin. AYT, LYS gibi belirleyici değil ne yazık ki.
Ben yaklaşık 1 yılda bitirmiştim sözeli.
Çıkabilir. Sıfırdan çalışma. Çünkü çoğu konu çıkmıyor bile. Her sene gelen garanti konulara çalış.kankam fulleme gibi derdim yokya bu saatten sonra 117-18 net çıkmaz mı günde 7-8 saat çalışarak ?
peki kankam bir şey soracağım sallıyorum batı edebiyatı atlayıp direk cumhuriyet edebiyatı çalışşam anlarmıyım yani demek istediğim konular birbirinden bağımsız mı ayt veya tyt mat gibi birbiriyle bağlantılı mı ?Çıkabilir. Sıfırdan çalışma. Çünkü çoğu konu çıkmıyor bile. Her sene gelen garanti konulara çalış.
Üstadim fulleme gibi derdim kalan yaklaşık 50 günde 7-8 saat çalışarak 17-18 net arası gelir mi ?Bir hafta içerisinde konular biter. 4 gün içerisinde de sorular biter. 3 gün de pekiştirme yaparsınız. Kısacası kendinizi zorlarsanız 2 haftada biter.
1 hafta çok zorBir hafta içerisinde konular biter. 4 gün içerisinde de sorular biter. 3 gün de pekiştirme yaparsınız. Kısacası kendinizi zorlarsanız 2 haftada biter.
Bağlantılı değil. Kesin çıkacak konulara çalış. Mesela Edebi akımlar.peki kankam bir şey soracağım sallıyorum batı edebiyatı atlayıp direk cumhuriyet edebiyatı çalışşam anlarmıyım yani demek istediğim konular birbirinden bağımsız mı ayt veya tyt mat gibi birbiriyle bağlantılı mı ?
Üstadim fulleme gibi derdim kalan yaklaşık 50 günde 7-8 saat çalışarak 17-18 net arası gelir mi ?Bir hafta içerisinde konular biter. 4 gün içerisinde de sorular biter. 3 gün de pekiştirme yaparsınız. Kısacası kendinizi zorlarsanız 2 haftada biter.
Muhtemelen gelir.Üstadim fulleme gibi derdim kalan yaklaşık 50 günde 7-8 saat çalışarak 17-18 net arası gelir mi ?
sizde eşit ağırlıksınız sanırım coğrafya çalışacakmısınız şahşen ben yapmıyacağım son sene çıkan sorular genellikle genel kültür veya yorum soruyolar çok basit geliyor yani ?Muhtemelen gelir.
Deneme sınavı üzerinden ilerliyorum.sizde eşit ağırlıksınız sanırım coğrafya çalışacakmısınız şahşen ben yapmıyacağım son sene çıkan sorular genellikle genel kültür veya yorum soruyolar çok basit geliyor yani ?