Sigaraya başlamayı düşünüyorum yardım edin

Bilmiyorum hic icmedim ama cok kararsizim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten gün boyu kendimi mesgul tutmaya calisiyorum ama belli sureden sonra artik olmuyor ne yapsqm bilmiyorum her yolu deniyorum ama sonuc gene ayni sinir krizlerine giriyorum sesimi atamiyorum kardesim yok kendimi anlatabilecegim kimse yok ailenin tek çocuğuyum
Uyu, bir şeyler izle, forumda takıl.

Dostum neyde kararsizsin daha once icmemissin de etraf duydugun seylere gore hareket ediyorsun. Burda sana icme desekde yakinda baslarsin muhtemelen
Benim direk sinirimi stresimi ciddi seviyede azaltabilecegim cozum yolu ariyorum herkee icme diyor ama dogru olan ney nasil kurtulacam kurtulus yolu ney peki

hocam sigara kullanıyorum da stres azaltığını daha hiç görmedim hisetmedim herhangi bişeyde hissetmedim çok boş bişey

Babam bicakla parcalamisti ingiliz icadı diyip bu ailem oldugu surece asil sinirlenmekten halim kalmicak zaten cok sey denedim ama illa eve giriyorum ne yazikki bi cozum bulamiyorum artik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En azından belli süre dertlerimden alıkoyar gibi dusunmustum

O zaman bir an önce adam akıllı bir iş bulup, aile evinden taşınma zamanı gelmiş senin.

Uzun zamandır duyduğum en saçma şey oldu tebrikler.

İnsanlar sinirli, üzgün olduğunda sigaraya alkole vurmasının sebebi böyle bağımlılıkları olması. Sigara içmiyorlar yani bağımlılıklarına sığınıyorlar aslında. Biyolojik olarak sinirini arttıracak bir şey. Daha kötü hissetmen için her şey var içinde. Sigaraya başlıyım diye sigaraya başlanmaz. Saçma sapan bir yerde ortama dahil olmak için tadarsın, sonra iki dal verirler, bir yerde içersin paket alırsın bir şeyler olur hop bağımlısın. Kimsenin hm şuna bağımlı olmaya çalışayım ya iyi olur streslence içerim diye başladığını zannetmiyorum.

Temel olarak bu konu escapism dediğimiz
meret. Ama kaçış mekanizmasına genelde
sen karar veremezsin ya da aylarca öğretmen gerekir zihnine. Her insanın da vardır. Kaçışın olmadan 19 yaşına gelmiş olamazsın. Kimi için bilgisayar oyunu oynamaktır kimi için koşmaktır. Sen de bir şeyler yapıyor olmalısın hâlihazırda. Öncelikle sinir kaynağını çözmeye bak. Üstüne hobi edinmeye çalış. Burada kimse senin nelerden hoşlanabileceğini tahmin edemez en iyi sen bilirsin. Karakalem yapmaya çalış, fantastik edebiyat serisi okumaya başla. Seveceğin bir şey bul.

Hafif kimyasal etkileri bitki çayları bazı vitaminlerden alabilirsin. Ciddi sorunların varsa güçlü kimyasal etkileri alabileceğin maddeler maalesef yasal değil ya da doktor onayında kullanman gerekiyor. Bir randevu al git zaten otomatik yazacak doktor selam verdiğinde. Ama son çaren bu olsun. Sigaradan bile beter belki de. Şuna emin ol sinirin 100/100 ise sigara 99/100 bile yapmayacak. Hele bu amaçla içersen.

Sinirlenince tek kelime bile koparamıyorlar benden.

Sessiz mode ON yapıyorum. Birazda gıcık oluyorlar bende içten içe gülüyorum hahaha

Hatta iş arkadaşlarım dahada patlıyor sinirden baya eğlenceli aslında.
Dövüp suyumu çıkarsalar konuşmam o kadar hani :D
Birazda mala bağlıyorum bir birinin yüzlerine bön bön bakıyorlar.

Geri