Sigaraya başlamayı düşünüyorum yardım edin

Sinirlenince tek kelime bile koparamıyorlar benden.

Sessiz mode ON yapıyorum. Birazda gıcık oluyorlar bende içten içe gülüyorum hahaha

Hatta iş arkadaşlarım dahada patlıyor sinirden baya eğlenceli aslında.
Dövüp suyumu çıkarsalar konuşmam o kadar hani :D
Birazda mala bağlıyorum bir birinin yüzlerine bön bön bakıyorlar.
Adam Matrixdeki açığı bulmuş

Uzun zamandır duyduğum en saçma şey oldu tebrikler.

İnsanlar sinirli, üzgün olduğunda sigaraya alkole vurmasının sebebi böyle bağımlılıkları olması. Sigara içmiyorlar yani bağımlılıklarına sığınıyorlar aslında. Biyolojik olarak sinirini arttıracak bir şey. Daha kötü hissetmen için her şey var içinde. Sigaraya başlıyım diye sigaraya başlanmaz. Saçma sapan bir yerde ortama dahil olmak için tadarsın, sonra iki dal verirler, bir yerde içersin paket alırsın bir şeyler olur hop bağımlısın. Kimsenin hm şuna bağımlı olmaya çalışayım ya iyi olur streslence içerim diye başladığını zannetmiyorum.

Temel olarak bu konu escapism dediğimiz
meret. Ama kaçış mekanizmasına genelde
sen karar veremezsin ya da aylarca öğretmen gerekir zihnine. Her insanın da vardır. Kaçışın olmadan 19 yaşına gelmiş olamazsın. Kimi için bilgisayar oyunu oynamaktır kimi için koşmaktır. Sen de bir şeyler yapıyor olmalısın hâlihazırda. Öncelikle sinir kaynağını çözmeye bak. Üstüne hobi edinmeye çalış. Burada kimse senin nelerden hoşlanabileceğini tahmin edemez en iyi sen bilirsin. Karakalem yapmaya çalış, fantastik edebiyat serisi okumaya başla. Seveceğin bir şey bul.

Hafif kimyasal etkileri bitki çayları bazı vitaminlerden alabilirsin. Ciddi sorunların varsa güçlü kimyasal etkileri alabileceğin maddeler maalesef yasal değil ya da doktor onayında kullanman gerekiyor. Bir randevu al git zaten otomatik yazacak doktor selam verdiğinde. Ama son çaren bu olsun. Sigaradan bile beter belki de. Şuna emin ol sinirin 100/100 ise sigara 99/100 bile yapmayacak. Hele bu amaçla içersen.
Teşekkür ederim yazın için derdim ne kadar sosyallessemde heleki eve girmek istemememden dolayı kendi derdimi bi türlü kimseye anlatamıyorum herkesin derdini dinleyip fikir veririm ama konu kendim olunca kimseye biseyi anlatamiyorum kendi icime atiyorum anne babam zaten birak dert anlatmayi muhabbet edebilecegim seviyede degiller hatta varligimi sadece iclerini bosaltmak icin kullaniyo olabilirler cok yol denedim ama bi türlü basaramadım ama bu kadar insan sigaraninda care olmayacagini soyleyince sigaraninda care olmadini anladim belkide herseyi zamana birakmaliyim saol tekrardan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sinirlenince tek kelime bile koparamıyorlar benden.

Sessiz mode ON yapıyorum. Birazda gıcık oluyorlar bende içten içe gülüyorum hahaha

Hatta iş arkadaşlarım dahada patlıyor sinirden baya eğlenceli aslında.
Dövüp suyumu çıkarsalar konuşmam o kadar hani :D
Birazda mala bağlıyorum bir birinin yüzlerine bön bön bakıyorlar.
Susuncada dahada beter bagirmakla cagirmakla kalmiyolar sadece yani kendilerine ureticek hep bir bahane buluyolar

O zaman bir an önce adam akıllı bir iş bulup, aile evinden taşınma zamanı gelmiş senin.
Hayatimin en buyuk hatasini 10k siralamayla mezuna birakmak oldu mezun olana kadar bu kadar degildi bir anda butun herseyi degisti ama onumuzdeki sene kesinlikle yurda cikicam

Teşekkür ederim yazın için derdim ne kadar sosyallessemde heleki eve girmek istemememden dolayı kendi derdimi bi türlü kimseye anlatamıyorum herkesin derdini dinleyip fikir veririm ama konu kendim olunca kimseye biseyi anlatamiyorum kendi icime atiyorum anne babam zaten birak dert anlatmayi muhabbet edebilecegim seviyede degiller hatta varligimi sadece iclerini bosaltmak icin kullaniyo olabilirler cok yol denedim ama bi türlü basaramadım ama bu kadar insan sigaraninda care olmayacagini soyleyince sigaraninda care olmadini anladim belkide herseyi zamana birakmaliyim saol tekrardan

Susuncada dahada beter bagirmakla cagirmakla kalmiyolar sadece yani kendilerine ureticek hep bir bahane buluyolar

Hayatimin en buyuk hatasini 10k siralamayla mezuna birakmak oldu mezun olana kadar bu kadar degildi bir anda butun herseyi degisti ama onumuzdeki sene kesinlikle yurda cikicam

Vardır yukarıdakinin bir planı kardeşim. Sen kendine dolaylı yollardan da olsa zarar vermemeye çalış.

Aga okulu bitirdin mi?

oTeşekkür ederim yazın için derdim ne kadar sosyallessemde heleki eve girmek istemememden dolayı kendi derdimi bi türlü kimseye anlatamıyorum herkesin derdini dinleyip fikir veririm ama konu kendim olunca kimseye biseyi anlatamiyorum kendi icime atiyorum anne babam zaten birak dert anlatmayi muhabbet edebilecegim seviyede degiller hatta varligimi sadece iclerini bosaltmak icin kullaniyo olabilirler cok yol denedim ama bi türlü basaramadım ama bu kadar insan sigaraninda care olmayacagini soyleyince sigaraninda care olmadini anladim belkide herseyi zamana birakmaliyim saol tekrardan
Yaygın bir durum aslında memleketimizde. Ailen bilinçsiz de olabilir. Ev huzursuz da olabilir. Aslında olmayabilir de, sadece bir ergen de olabilirsin. Lise yok, üni yok yetişkin erkek olaral her gün aileye maruz kalınca onlardan 1 gelince senin durumun katlayıp 10 yapıyor da olabilir. Ama bu bulmacayı çözmene gerek yok. Üniversite yolundaymışsın bak. Tek odaklanacağın şey minimum kötü alışkanlıkla sadece gününü geçirmeye bakıp sınavına girip ne geliyorsa gelsin kaydını yaptırıp bavulunu hazırlayıp evden çıkmak. Tünelin sonunda ışık varsa çok dertlenmene gerek yok. Dersini çalış, dinlenirken aktif bir şeyler yap. Evden çıkıp gittiğinde zaten 180 derece döner hayatın. Bambaşka dertlerle uğraşırsın.

Bizim kültürümüzde var malesef.
18 oldu mu Haydi askere.
Askerden gelince iyisinden kötüsünden iş bul çalış.

Bak bakalım kimse sana karşı bir gıkını çıkarır mı?

Tecrübeye sabittir.
18 ay askerlikten sonra durmadan sabah akşam ev-iş , iş-ev çalışıyorum.
Herkes mutlu.
Misal eve 100 TL bile getirsem büyük başarı gibi görülüyor.

Esas olan boş boş dolaşmamaktır.

Yaygın bir durum aslında memleketimizde. Ailen bilinçsiz de olabilir. Ev huzursuz da olabilir. Aslında olmayabilir de, sadece bir ergen de olabilirsin. Lise yok, üni yok yetişkin erkek olaral her gün aileye maruz kalınca onlardan 1 gelince senin durumun katlayıp 10 yapıyor da olabilir. Ama bu bulmacayı çözmene gerek yok. Üniversite yolundaymışsın bak. Tek odaklanacağın şey minimum kötü alışkanlıkla sadece gününü geçirmeye bakıp sınavına girip ne geliyorsa gelsin kaydını yaptırıp bavulunu hazırlayıp evden çıkmak. Tünelin sonunda ışık varsa çok dertlenmene gerek yok. Dersini çalış, dinlenirken aktif bir şeyler yap. Evden çıkıp gittiğinde zaten 180 derece döner hayatın. Bambaşka dertlerle uğraşırsın.
Onlar icin ben mezuna biraktim durumlari kotu dedim hatta ustune işe girdim paramin %80 ini onlara verdim o zaman huzursuzluk yapmaua basladi yok bizden para kaciriyo hayirsiz demeleri bile dokunuyo insana ben asiri duygusal biri degilim ama artik doldum daha fazlasini kaldirwmiyorum sadece o kadar fedakarlığıma rağmen sadece eksiklerime bakiyolar

Bizim kültürümüzde var malesef.
18 oldu mu Haydi askere.
Askerden gelince iyisinden kötüsünden iş bul çalış.

Bak bakalım kimse sana karşı bir gıkını çıkarır mı?

Tecrübeye sabittir.
18 ay askerlikten sonra durmadan sabah akşam ev-iş , iş-ev çalışıyorum.
Herkes mutlu.
Misal eve 100 TL bile getirsem büyük başarı gibi görülüyor.

Esas olan boş boş dolaşmamaktır.
Abi sorun calisiyorum zaten ayni evde durmamak icin ayni zamanda calisiyorumda yok abi gene yaranamıyorum eksiklerimi goruyolar sadece yani ne bekliyolar benden anlayamiyorum

Onlar icin ben mezuna biraktim durumlari kotu dedim hatta ustune işe girdim paramin %80 ini onlara verdim o zaman huzursuzluk yapmaua basladi yok bizden para kaciriyo hayirsiz demeleri bile dokunuyo insana ben asiri duygusal biri degilim ama artik doldum daha fazlasini kaldirwmiyorum sadece o kadar fedakarlığıma rağmen sadece eksiklerime bakiyolar

Abi sorun calisiyorum zaten ayni evde durmamak icin ayni zamanda calisiyorumda yok abi gene yaranamıyorum eksiklerimi goruyolar sadece yani ne bekliyolar benden anlayamiyorum
Eee o zaman gözler yükseğe dikilmiş.
Dahada fazla para istiyorlar zannimce.

Bu zamanda para herşeyi satın alır.

Eee o zaman gözler yükseğe dikilmiş.
Dahada fazla para istiyorlar zannimce.

Bu zamanda para herşeyi satın alır.
Dertleri para degil abi acigimi ariyolar eskiden boyle degillerdi yaslandikca git gide değişmeye basladilar ben zaten şans eseri olmusum stres topuyum onlarin gozunde 40 kazansam 70 isterler 70 kazansam 100 isterler

Dertleri para degil abi acigimi ariyolar eskiden boyle degillerdi yaslandikca git gide değişmeye basladilar ben zaten şans eseri olmusum stres topuyum onlarin gozunde 40 kazansam 70 isterler 70 kazansam 100 isterler
Allah Sabır versin. Başka ne desem bilemedim.
Bazen bende bıkıyorum.
Olurda işten yorgun geliyorum. 1 ton iş çıkarıyorlar evden bana.
Onun Orası kırıldı bunun burası yamuldu sanki gıcığına yapıyorlar yada ne bileyim bilerek mi yapıyorlar anlayamadım.

Yorgunluktan yapamayıncada dünyanın en kötü adamı lafını yiyorum olmadık şeyler söyleyip adamı deli ediyorlar.

Geri