Neler Yeni

sigarayı bırakalı 2 hafta oldu buradan sonra ne yapmalıyım

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
yine 2 haftanın sonuna geldim en son 1 şubatta yine 2 haftanın ardından 25 dal içmiştim 2 günde bir elektronik sigaramı içiyorum öyle oyalanıyordum (3mg en düşük nikotin) dışarı çıktığımda elim sürekli masamdaki çakmağıma her bakkala markete gittiğimde gözüm sigaralara gidiyor canım çok sigara çekiyor tamamamen bırakabilmek için ne yapmalıyım

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
yine 2 haftanın sonuna geldim en son 1 şubatta yine 2 haftanın ardından 25 dal içmiştim 2 günde bir elektronik sigaramı içiyorum öyle oyalanıyordum (3mg en düşük nikotin) dışarı çıktığımda elim sürekli masamdaki çakmağıma her bakkala markete gittiğimde gözüm sigaralara gidiyor canım çok sigara çekiyor tamamamen bırakabilmek için ne yapmalıyım
Hocam kendinizi başka aktivitelere yöneltin. Koşu falan yapmak bırakmanıza yardımcı olur. Ayrıca sakız tüketebilirsiniz.(nikotinli sakızlardan bahsetmiyorum)

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Furkan Demir
Fatih Terim taktiği yapın

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Furkan Demir

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Nefsine sahip çıkman lazım.Bir süre sonra isteğin azalır ve daha sonra kaybolur.Sadece içmemekle olmaz ama.Kendini bu işe ikna etmelisin.

hocam bende yaklaşık 3 haftadır içmiyorum kafanızı dağıtmanız lazım sigarayı düşündürmeyecek şeyler yapmaya çalışın, sakız çiğneyebilirsiniz, bir müddet eliniz sürekli oynayacak bir şey arıyor anahtar vs ile uğraşabilirsiniz

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nefsine sahip çıkman lazım.Bir süre sonra isteğin azalır ve daha sonra kaybolur.Sadece içmemekle olmaz ama.Kendini bu işe ikna etmelisin.
hocam bende yaklaşık 3 haftadır içmiyorum kafanızı dağıtmanız lazım sigarayı düşündürmeyecek şeyler yapmaya çalışın, sakız çiğneyebilirsiniz, bir müddet eliniz sürekli oynayacak bir şey arıyor anahtar vs ile uğraşabilirsiniz
bişilerle uğraşmayı denicem

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,507
İsim
ArtiAnius
dostum şöyleki ben 1 yıl boyunca içmedim sonrasında içtim bıraktım içtim bıraktım hani gerçekten her şeyin kafa da bittiğine bu sayede emin olabildim kafanda sigarayı düşünmektense aşık ol sev sevil gez dolaş yüz eğlen hayat senin hayatın

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
hocam valla ben oyunlara abandım bazen canı çekmiyor değil insanın ama şuan krize falan girmiyorum rahatladım.
Oyun oynuyorum yinede en ufak disari ciktigimda evde kimse olmadiginda akljma geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siklikla sigara içtiğini ortamlardan uzak durmalısın.
Okul olmadigi icin rahatim suan sigara icin biri ile gorusmuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum şöyleki ben 1 yıl boyunca içmedim sonrasında içtim bıraktım içtim bıraktım hani gerçekten her şeyin kafa da bittiğine bu sayede emin olabildim kafanda sigarayı düşünmektense aşık ol sev sevil gez dolaş yüz eğlen hayat senin hayatın
sevilmek mi nasil olucak o gezip dolasirken surekli aklima geliyor icmek istemesemde cok fazlaca canim cekiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,490
Üyeler
161,064
Son üye
kağan123
Top Bottom