Clayz 80+ Gold Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 5,592 Reaksiyon skoru 2,282 Dün, 19:36 #2 ıs yerı senınse ıyı kazanc var cıdden manyak paralar donuyor ozellıkle oteller cartlar curtlar ama ıs yerı sahıbının yanında calısmak pekte mantıklı degıl
ıs yerı senınse ıyı kazanc var cıdden manyak paralar donuyor ozellıkle oteller cartlar curtlar ama ıs yerı sahıbının yanında calısmak pekte mantıklı degıl
E ERAY8228 80+ Katılım 30 Ekim 2025 Mesajlar 57 Reaksiyon skoru 9 Dün, 20:04 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Clayz yazmış: ıs yerı senınse ıyı kazanc var cıdden manyak paralar donuyor ozellıkle oteller cartlar curtlar ama ıs yerı sahıbının yanında calısmak pekte mantıklı degıl Devamı için tıklayın... Yanında çalışmak için ama nasıl ogrencen ki başka ve neden mantıklı değil
Clayz yazmış: ıs yerı senınse ıyı kazanc var cıdden manyak paralar donuyor ozellıkle oteller cartlar curtlar ama ıs yerı sahıbının yanında calısmak pekte mantıklı degıl Devamı için tıklayın... Yanında çalışmak için ama nasıl ogrencen ki başka ve neden mantıklı değil
SadeceBirisi. 80+ Platinum Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 16,287 Reaksiyon skoru 9,826 Dün, 20:06 #4 ERAY8228 yazmış: Yanında çalışmak için ama nasıl ogrencen ki başka ve neden mantıklı değil Devamı için tıklayın... mantıklı olsa babam kendi iş yerinde çalışıyor ve bana asla öğretmedi 16 yaşındayım bana oku diyor sadece
ERAY8228 yazmış: Yanında çalışmak için ama nasıl ogrencen ki başka ve neden mantıklı değil Devamı için tıklayın... mantıklı olsa babam kendi iş yerinde çalışıyor ve bana asla öğretmedi 16 yaşındayım bana oku diyor sadece
E ERAY8228 80+ Katılım 30 Ekim 2025 Mesajlar 57 Reaksiyon skoru 9 Dün, 20:18 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 SadeceBirisi. yazmış: mantıklı olsa babam kendi iş yerinde çalışıyor ve bana asla öğretmedi 16 yaşındayım bana oku diyor sadece Devamı için tıklayın... açıklansa okuyorum üniyi ama farklı bölümü sence girilir mi başka iş bulamadım
SadeceBirisi. yazmış: mantıklı olsa babam kendi iş yerinde çalışıyor ve bana asla öğretmedi 16 yaşındayım bana oku diyor sadece Devamı için tıklayın... açıklansa okuyorum üniyi ama farklı bölümü sence girilir mi başka iş bulamadım
SadeceBirisi. 80+ Platinum Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 16,287 Reaksiyon skoru 9,826 Dün, 20:19 #6 ERAY8228 yazmış: açıklansa okuyorum üniyi ama farklı bölümü sence girilir mi başka iş bulamadım Devamı için tıklayın... sana bağlı babam dürüstlüğü ve güvenilirliği sayesinde kazanıyor eğer ki gelecekte dükkanını açma planın varsa müşterilere her zaman dürüst ve anlayışlı ol çünkü babamın 20 yıllık müşterileri hala babama iş yaptıttırıyor ve onların çocukları da
ERAY8228 yazmış: açıklansa okuyorum üniyi ama farklı bölümü sence girilir mi başka iş bulamadım Devamı için tıklayın... sana bağlı babam dürüstlüğü ve güvenilirliği sayesinde kazanıyor eğer ki gelecekte dükkanını açma planın varsa müşterilere her zaman dürüst ve anlayışlı ol çünkü babamın 20 yıllık müşterileri hala babama iş yaptıttırıyor ve onların çocukları da