Neler Yeni

Şikayetvar politikası sizce doğru mu?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Şikayet edilen taraf firma şikayet eden müşterinin abone no/hizmet no/sipariş no/telefon no vb. bilgilerini görüp yardımcı olabilmesi için şikayet başına ücret ödemesi gerekiyormuş.
Edindiğim bilgiye göre bu masraf aylık en az 6K TL tutuyor.
Yani 100 TL üzerinden X net firması en az 60 müşterisindenki kazancı sırf şikayetvar a yazması gerekiyormuş.
Firma da bu parayı vermek istemiyormuş.

Şikayetvar da bir yerden ekmek yemek zorunda ama ortada mağdur olan bir müşteri var, siz ona yardımcı olmak istiyorsunuz ama platform müşteri bilgilerini göstermiyor. Bundan sebep müşteri şikayeti işlevsiz kalıyor.

Bence firmalar platforma aylık bir bedel ödemeli. Bundan ekstra bir şey çıkmamalı.

Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Olay kullanıcının derdini çözmekten ziyade para kazanmayı öncelik edinmiş gibi görünüyor.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olay kullanıcının derdini çözmekten ziyade para kazanmayı öncelik edinmiş gibi görünüyor.
Aynen. Ben de böyle düşünüyorum. Çözüm odaklı yaklaşım yerine kar odaklı bir yaklaşım mevcut. Hepsiburada gibi büyük şirketler için sorun değildir ama Comnet, Gibirnet gibi ucuz hizmet veren firmalar için sıkıntı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şikayetvar gereksiz bir site
Ya şimdi o kadar da değil ya.

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master
Öyleymiş böyleymiş. Belirsizlik üzerine kurulmuş bir konuda mı tartışalım?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,525
İsim
ArtiAnius
Aynen. Ben de böyle düşünüyorum. Çözüm odaklı yaklaşım yerine kar odaklı bir yaklaşım mevcut. Hepsiburada gibi büyük şirketler için sorun değildir ama Comnet, Gibirnet gibi ucuz hizmet veren firmalar için sıkıntı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya şimdi o kadar da değil ya.
olayı comnete nasıl çektin sen gene kankaa

şikayetvar boş bir sitedir mountebianca gibi sitelere şikayet ettiğinizde firma şikayeti kaldırmanız için sizi arıyıp sildirtiyor ürünüde hemen kargoluyor :D

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Berkecan Ergin
şikayetvar gereksiz bir site
Valla kusurlu ayakkabı verdiler, boynere gittim kullanıcı hatası dediler.. Ayakkabı yürürken katlanıyor ya o katlandığı noktadan ayakkabının ikiside yırtıldı. sadece 3 günde :D sonra gittim şikayetvara yzınca geri aldılar ayakkabıyı para iadeside verdiler.

JSezar

80+ Silver
olmalı zaten.her önüne gelen şikayetvara markayı kötülemek için kullanıyor.

Top Bottom