800Tl ise corsair spec delta RGB 550w var.
düsündügüm buydu zaten de incehesapta stokta kalmadı bununla degistiremiyorum.Corsair 550 W Carbide SPEC-DELTA RGB CC-9020121-EU Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair 550 W Carbide SPEC-DELTA RGB CC-9020121-EU Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Corsair 550 W Carbide SPEC-DELTA RGB CC-9020121-EU Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Corsair 550 W Carbide SPEC-DELTA RGB CC-9020121-EU Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair 550 W Carbide SPEC-DELTA RGB CC-9020121-EU Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Corsair 550 W Carbide SPEC-DELTA RGB CC-9020121-EU Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Niye üzgün attınızki aynı kasalar zatenSpec Delta.
Ben de anlamadım.Niye üzgün attınızki aynı kasalar zaten
Geçen aynı kasayı önerdim diye linçlemişlerdiNiye üzgün attınızki aynı kasalar zaten
incehesapta stokta yok baska sitelerde de cok göremedim iki kredi kartı ödeme destegi olan sitelerde. Yoksa bununla cok güzel sistem toplamıstım alacagım gün sabah sistem stogu bitti aksamınada kasa stogu bitti malesef alamadım.Niye üzgün attınızki aynı kasalar zaten
İndirimlerden kasa ve psu ayrı olarak daha iyisi toplanabilir çünkü ama yinede spec delta güzeldir.Geçen aynı kasayı önerdim diye linçlemişlerdi
su an bunu bu fiyattan alıp toplamaya dönsem acaba 7200tl den daha düsük 2060 rog strix asus ve amd ryzen 5 3600 lü sistem toplayabilir miyim fiyatlar düser mi, cıkar mı beklemek yararlı mı acaba?Niye üzgün attınızki aynı kasalar zaten
Tamam öneriyorum sanaincehesapta stokta yok baska sitelerde de cok göremedim iki kredi kartı ödeme destegi olan sitelerde. Yoksa bununla cok güzel sistem toplamıstım alacagım gün sabah sistem stogu bitti aksamınada kasa stogu bitti malesef alamadım.