Silindi

O dönemler daha iyiydi evet ya. Maneviyat diye bir şey vardı her şey para değildi.
Bende şimdi yerine o dönemlerde öğretmenlik okumak isterdim, atama sıkıntısı yok mis gibi.

Ben tam böyle 1980 1990 larda yasayacak adammısım suanda yasıyorum ama çok mutsuzum her okula gittiğimde saçma sapan şeyler izliyorlar midem bulanıyor.annem ve babam bazen eskılerı anlatıyor bende sankı o gunlerdeymısım gıbı hayatı yasamaya çalışıyorum ama çok zor mahalleye çıkıyorum herkes telefonda pc de 1 kişi geliyo oda canım arkadaşım kardeşim benim.herkes rap felan drill dinlerken ben eski nesil müzikler dinliyorum amerikan olur türk olur.eski tarihi çok araştırıyorum ozellıkle derin devlet felan o konuları araştırıyorum.yeni tarz flimler sarmıyor eski tarzı çok izliyorum rocky olur.insanlar netflix dizileri felan ızlerken ben televızyonda eskı dızılerı ızlıyorum.sızce ben geri kafalı bır ınsamıyım yoksa eskılerı mı cok ozluyorum?
Böyle geri kafalı olacaksak olalım abi ben varım sahsen
Bende az cok özlem duruyorum kısa özetletle Insanlar Ağırbaslı ve Rasyonel düsünebiliyormus Popilizm yokmus hic olmazsa
(ş harfi basmıyor bu arada :D )

Bazen mecburen böyle ortamlarda bulunmak zorunda kalıyorum. Böyle durumlarda etrafı izleyip sessizce bekliyorum. Baktım herkes kendini tüketti; hop bi' konu açıyorum farkı şeylerden bahsediyorum. Daha sonrasında karşımdaki o yeni nesil dediğim kişiler birden dikkat kesiliyor. Böylece insanların gözünde daha saygın bir duruma gelebiliyorum.

Demem o ki yalnız değilsin dostum. Özellikle üniversitede kafana göre çok insanla tanışacaksın emin ol. Şöyle de bir şey var kalitesiz bir arkadaş çevresindense kaliteli bir yalnızlık daha iyidir. Ha sana sosyalleşme falan demiyorum kesinlikle. Sadece baktın etrafındakiler sana uymuyor sen de kendine değer verirsin. Mutabıkız ok ? :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,649
Üyeler
187,866
Son üye
Nanchi
Geri