Neler Yeni

Silinmeyen Dosyayı Güvenli Modda Sildim

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Sait
1725213388837.png
1725213408151.png

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Murat
görev yöneticisinden bu uygulamanın işlemini sonlandır

haiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
haiko haikoloji
adam sizlere teşekkür dahi etmeye tenezzül etmemiş. İnsanlık ölmüş beoğlumm!:kedi:

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Sait
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
neye ait bir dosya biliyor musunuz? görev yöneticisinden kontrol edin açık ise kapatın silin.
evet denedim fakat kapattığım gibi yeniden açılıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

görev yöneticisinden bu uygulamanın işlemini sonlandır
denedim 1 saniye geçmeden tekrar açılıyor

Altisik service diye bir şey görmedim daha önce, unlocker yazılımıyla silebilirsin.
unlockerda gorünmüyor

adam sizlere teşekkür dahi etmeye tenezzül etmemiş. İnsanlık ölmüş beoğlumm!:kedi:
ölmedi ölmedi başka çözüm arıyodum :)

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
evet denedim fakat kapattığım gibi yeniden açılıyo

denedim 1 saniye geçmeden tekrar açılıyor

unlockerda gorünmüyor

ölmedi ölmedi başka çözüm arıyodum :)
program ekle ve ya kaldırı denediniz mi?

haiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
haiko haikoloji
Hibit Uninstaller ile durdurmayı veya kaldırmayı denemiş miydin

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Talha Enes Cin
Görev yöneticisinden kaptatıp sonra tekrar silmeyi deneyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Sait
TÜM DESTEK VEREN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM ÇÖZÜMÜ BASİTMİŞ KENDİM DENEME YANILMAMLA BULDUM ÇÖZÜMÜ;

pcyi yeniden başlat kısmına geliyoruz oradan shift+yeniden başlat butonuna tıklıyoruz yeniden başlarken eli shiftten çekmeyin
ondan sonra mavi bir ekran gelecek pc onarım ekranı oradan sorun gider diyoruz oradan başlangıç ayarına tıklayıp devam diyoruz gelen ekrandan klavyeden 4e tıklayıp güvenli mod ile bilgisayarımız açılıyor silinmeyen klasörlerinizi bu şekilde silebilirsiniz sildikten sonra pcyi normal şekilde yeniden başlatın düzeliyor anlamayanlar için güvenli modda başlatma videosu bırakıyorum şimdiden kolay gelsin. <3

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
TÜM DESTEK VEREN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM ÇÖZÜMÜ BASİTMİŞ KENDİM DENEME YANILMAMLA BULDUM ÇÖZÜMÜ;

pcyi yeniden başlat kısmına geliyoruz oradan shift+yeniden başlat butonuna tıklıyoruz yeniden başlarken eli shiftten çekmeyin
ondan sonra mavi bir ekran gelecek pc onarım ekranı oradan sorun gider diyoruz oradan başlangıç ayarına tıklayıp devam diyoruz gelen ekrandan klavyeden 4e tıklayıp güvenli mod ile bilgisayarımız açılıyor silinmeyen klasörlerinizi bu şekilde silebilirsiniz sildikten sonra pcyi normal şekilde yeniden başlatın düzeliyor anlamayanlar için güvenli modda başlatma videosu bırakıyorum şimdiden kolay gelsin. <3

Başlığı Silinmeyen Dosyayı Güvenli Modda Sildiim yapabilirsiniz bu sayede daha çok kişi ulaşabilir.

Armi3067

80+ Bronze

Adam güvenli moda nasıl girilir onu bile anlatmışta (insanlık ölmemiş) bu devirde bilmeyen de utanır mı sanmam, sağ olun hocam.

Top Bottom