___ParS___
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Tolga
- Bütçe
- 1300
Arkadaşlar Oc yapımıyacam 10700f işlemcim zaten. kasa içerisinde ısı birikmesin ve yaz sıcaklarında (izmir) kasa ekran kartı ram vb. daha rahat çalışsın ve 6 7 yıl temizleyip bakımlarını yapıp kullanmayı düşünüyorum.
Bu üç markada yakın fiyatlı aynı performansa sahip ürünler buldum.
Sessizlik önemli oc yapmıcam ama 5 yıl sonra temizliğini yaptığım termal macunu yenilediğim halde uçak motoru sesi istemiyorum.
Sıvı sızmasında veya garantide rahat edeceğim bir marka olmalı. (CoolerMaster sesli çalıştığı için tercih etmiyecem.)
Arctıc liquid 280 lik 240 lıkta olur. hemen hemen aynı fiyatlar.
+ Performans olarak 360lara yakın ve/veya geçiyor.
+Sessiz
-argb yok, pompası büyük
SilverStone pf360
+Pompa argb si müthiş duruyor.
+sessiz
-Pompa ve fan bitişik tasarımlı
-İncelemelerini bulamıyorum. Herkes öneriyor ama alanı yok sanırım.
MSI Mag Coreliquid 360R
+Pompası ve radyatörü bitişil
-yeni ürün
Bu üçlüden hangisi daha iyi olur fiyat olarak 1300TL yi geçmem.
Ben en çok silverstone ve msı arasında kaldım. Silverstone sessiz ama alanı yok yorum yok garantisi nasıl bilmiyorım. MSI güzel ürün sessiz mi bilmiyorum. Pompanın radyatörde olması avantaj gibi ama ya değilse 5 yıl kullanacağım bir ürün olcak en az. off off.....
Yardımlarınızı bekliorum
Bu üç markada yakın fiyatlı aynı performansa sahip ürünler buldum.
Sessizlik önemli oc yapmıcam ama 5 yıl sonra temizliğini yaptığım termal macunu yenilediğim halde uçak motoru sesi istemiyorum.
Sıvı sızmasında veya garantide rahat edeceğim bir marka olmalı. (CoolerMaster sesli çalıştığı için tercih etmiyecem.)
Arctıc liquid 280 lik 240 lıkta olur. hemen hemen aynı fiyatlar.
+ Performans olarak 360lara yakın ve/veya geçiyor.
+Sessiz
-argb yok, pompası büyük
Arctic 280 Intel/AMD İşlemci Destekli Sıvı Soğutucu (ACFRE00066A) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Arctic 280 Intel/AMD İşlemci Destekli Sıvı Soğutucu (ACFRE00066A) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
SilverStone pf360
+Pompa argb si müthiş duruyor.
+sessiz
-Pompa ve fan bitişik tasarımlı
-İncelemelerini bulamıyorum. Herkes öneriyor ama alanı yok sanırım.
SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 6.591,51 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
MSI Mag Coreliquid 360R
+Pompası ve radyatörü bitişil
-yeni ürün
MSI Mag Coreliquid 360R Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag Coreliquid 360R Sıvı Soğutma fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag Coreliquid 360R Sıvı Soğutma özelliklerini incele, 4.890,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu üçlüden hangisi daha iyi olur fiyat olarak 1300TL yi geçmem.
Ben en çok silverstone ve msı arasında kaldım. Silverstone sessiz ama alanı yok yorum yok garantisi nasıl bilmiyorım. MSI güzel ürün sessiz mi bilmiyorum. Pompanın radyatörde olması avantaj gibi ama ya değilse 5 yıl kullanacağım bir ürün olcak en az. off off.....
Yardımlarınızı bekliorum