Neler Yeni

"Şimdi arıyorum valiyi her şey 5 dakikada… Öyle güzel, öyle güzel." !

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,081
İsim
Burak Karadağ

AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak, vatandaşlarla sohbeti sırasında hükümetin kendisine sunduğu kolaylıkları örnek verirken TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ ile olan konuşmasını anlattı. Bucak, bir araziye yapacağı bina için Bozdağ'ın kendisine "Sen başlarsan biz gerisini hallederiz." dediğini öne sürerek "Şimdi arıyorum valiyi her şey 5 dakikada… Öyle güzel, öyle güzel." dedi.​

"BEKİR BOZDAĞ SEN BAŞLA GERİSİNİ BİZ HALLEDERİZ DEDİ"​

1709814197160.png

Son düzenleme:

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,765
İsim
Selim
İşte bende boğaz da yalilarim var hatta inanirmisin boğaz köprüsü bana ait ve devlet bana ödüyor parasıni. Geçen Ekrem geldi elimi öptü dedi yalıyı ver bana benim tatiller baydı biraz da senin yalıda tatil yapayım dedi ben de olur mu başkanım alın sizin olsun feda olsun başkanım dedim sonra bi baktım ertesi gün telefon gelmiş beni İstanbul'un Cumhurbaşkanı yapmışlar şimdi uçaktayım Trump ile seçim görüşmesine gidiyorum görüşürüz arkadaşlar.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,298
İsim
Ahmet Deniz

AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak, vatandaşlarla sohbeti sırasında hükümetin kendisine sunduğu kolaylıkları örnek verirken TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ ile olan konuşmasını anlattı. Bucak, bir araziye yapacağı bina için Bozdağ'ın kendisine "Sen başlarsan biz gerisini hallederiz." dediğini öne sürerek "Şimdi arıyorum valiyi her şey 5 dakikada… Öyle güzel, öyle güzel." dedi.​

Alıntıyı görüntüle

"Şimdi arıyorum valiyi her şey 5 dakikada…​

bu söz her şeyi açıklıyor...

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,320
İsim
Semih Boran

Alıntıyı görüntüle
Torpili vs. her şeyi,hepsi, senelerdir söylüyor fakat halk akıllanmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,859
Üyeler
163,733
Son üye
kumtepe7
Top Bottom