susma hakkımı kullanıyorum sınavlar bitsin açıklama yaparım.Z-ziya hocam forumda vakit geçirmek yerine öğrencilere kulak verin ?!
*pp'nizden dolayı dedim yanlış anlamayın"
Hainn ne demek kutsal 8 mart gününde sınav olmayacağımAylar önce bütün sınavları olan bne![]()
İyi bari sınav stresi gider. 2. Sınavları yapmasalar bari.Sınavlar Hayırlı olsun
90 100 Alacakklara da Bravo diyorum
ya 1 hafta daha ertelensin bari ben kendimi hazır hissetmiyorumİyi bari sınav stresi gider. 2. Sınavları yapmasalar bari.
Harbiİyi bari sınav stresi gider. 2. Sınavları yapmasalar bari.
Tabakhaneye yemek yetiştirmek diye bir deyim vardır...Harbi
Bi de 2. dönem sınavları 26 Mart ta başlıyor diye duydum internette
2 Haftada öğrendiğimizin neresini sınav yapacaklar o da şaşırtıcı![]()
Aga sonuçta kaçınılmaz. Giren girsin ne olacakya 1 hafta daha ertelensin bari ben kendimi hazır hissetmiyorummatematiği yetiştiririm bu gün ama soru çözecek vakit yok keşke cumartesi ertelenme kararı verildiğinde çalışmayı bırakmasaydım bıraktığım için son güne kaldı
Bende bügün soru çözmeye çalışıyorum yarınki sınav içinya 1 hafta daha ertelensin bari ben kendimi hazır hissetmiyorummatematiği yetiştiririm bu gün ama soru çözecek vakit yok keşke cumartesi ertelenme kararı verildiğinde çalışmayı bırakmasaydım bıraktığım için son güne kaldı
eğer öyle bir şey olursa iç savaş çıkar öğrenciler ziya selçuğa darbe girişimi başlatır.Harbi
Bi de 2. dönem sınavları 26 Mart ta başlıyor diye duydum internette
2 Haftada öğrendiğimizin neresini sınav yapacaklar o da şaşırtıcı![]()
yüksek almak istiyorumAga sonuçta kaçınılmaz. Giren girsin ne olacak