Kerem Işık
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Fen lisesi ne saçma ya, illa fen lisesi diye 100 mü alman lazım?
Geçmiş olsun abi 70-80 nedir Allah düşmanıma böyle not vermesin.Matematik 70-80 Bekliyorum
Din 100 bekliyorum
Açıkçası kendi eşekliğim son 3-4 gün yarım yarım çalıştım son gün saatlerce çalıştım , Online eğitim verimli değil çünkü odağımı çok kolay kaybediyorum , madem okul açılabiliyordu önceden açılsaydı da düzgün disiplinli ve eğitimli bir dönem geçirseydik , disiplin kısmı senin işin diyecekler okulun verdiği disiplini hiçbir şey sağlamıyor![]()
Beklenti oFen lisesi ne saçma ya, illa fen lisesi diye 100 mü alman lazım?
9um daha ailemin beklentisi ortaokuldaki gibi 98-100Fen lisesi olunca 70 80 kötü mü oluyor ?
Saçmalık. Eğer iyi bir okuldaysan kolay sınav yapmazlar fen lisesindeki herkes 100 mü alıyor
Geçmiş olsunBenim de fen lisesi çok kötü geçti 40 bekliyorum
Mat. 70 80 e üzülüyorsan benim hayallerimdi onlar bir zamanlar... şuan bile 40 soruda 1 net yapabilliyorum 1. Allah herkesin gönlüne göre versin tabii.Matematik 70-80 Bekliyorum
Din 100 bekliyorum
Açıkçası kendi eşekliğim son 3-4 gün yarım yarım çalıştım son gün saatlerce çalıştım , Online eğitim verimli değil çünkü odağımı çok kolay kaybediyorum , madem okul açılabiliyordu önceden açılsaydı da düzgün disiplinli ve eğitimli bir dönem geçirseydik , disiplin kısmı senin işin diyecekler okulun verdiği disiplini hiçbir şey sağlamıyor![]()
Ben de Fen Lisesindeyim ama bizim hocalar kolay sordu.Bizim sorular zordu yine :/ zor olmasa matı 90 çıkarırdım süre yetmedi zor oldukları için
Ben de 1. dönem ingilizceyi yüksek getirip diğer dersleri düşük getirmiştim.Ben anadolu lisesindeyim ingilizcem kötü geçti 40 altı bekliyorum.
Diğer arkadaşların kaç alıyor? Onlar yüksek mi alıyor? Yüksek alıyorlar ise sende onlar gibi olmak zorunda değilsin. Bu durumu iyi bilirim. Ortaokulda LGS ye hazırlanan sınıf arkadaşlarım test kitapları bitirirken, ben 3-5 soru çözüp bırakıyordum.