Neler Yeni

Sınavsız İkinci Üniversite

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Gençler selam. Sınavsız ikinci üniversite kayıt süresinin de dolmasına az kaldı. Sorum şu; eğitim açıktan okur gibi mi? PDF'leri atacaklar, sınav zamanı online sınava gireceksin. Yoksa, yüzyüze mi, online eğitim mi? Bunu okuduktan sonra DGS ile dikey geçiş yapıp ünimi 4 yıllığa tamamlayabilir miyim? Öğrenci belgesi alabiliyor muyuz? Bilenler yardımcı olursa sevinirim, tecrübelerinizi paylaşırsanız ekstra mutlu olurum. Teşekkürler...

Hail Zimbabwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
George
DGS de uzaktan eğitim diye bişey yok mühendislik içinse. Gidip okuyacaksın. Üniversite bitirmek için okumak istiyosan tabii ki açıktan oku.

man a man

80+ Bronze
Açıktan okurken çalışman gereken kaynakları ünversitenin sitesinde paylaşıyorlar oradan çalışıp gene aynı sistemden sınava giriyorsun

2 yıllık bir bölüm okuduktan sonra okuduğun bölümün devamı niteliğinde olan 4 yıllık bir bölüme DGS ile geçiş yapabiliyorsun

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DGS de uzaktan eğitim diye bişey yok mühendislik içinse. Gidip okuyacaksın. Üniversite bitirmek için okumak istiyosan tabii ki açıktan oku.
Açıktan okurken çalışman gereken kaynakları ünversitenin sitesinde paylaşıyorlar oradan çalışıp gene aynı sistemden sınava giriyorsun

2 yıllık bir bölüm okuduktan sonra okuduğun bölümün devamı niteliğinde olan 4 yıllık bir bölüme DGS ile geçiş yapabiliyorsun
hocalarım, şöyle açıklıyayım:
Grafik tasarım mezunuyum 2yıllık. Çalışıyorum şuan, Sınavsız ikinci üniversite'ye DGS dışında başvuracağım, bölümümle alakalı ama tamamlamak için değil. Mezun ettikleri için öğrenci avantajlarından faydalanamıyorum, Adobe programları, akbil vb. Bu yüzden istiyorum.

İleride de DGS ile üniversiteyi yüzyüze tamamlamayı planlıyorum, ilk okuduğum üni sarmadı, insanlardan ve sözde 'hoca(slayt okuyucular)' dan ötürü. İçimde ukte kaldı.

Çalışmaya da devam etmem gerektiği için, sınavsız ikinci üniversite nasıl işler diye merak ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,295
Üyeler
161,261
Son üye
gulsahtekeli23
Top Bottom