Sinerji kampanyalı ryzen 5 8400F RTX 3060 Sistem Tavsiyesi

Foks20

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhabalar, sinerji bilgisayardan kampanyalı bir ürün var. Bütçem komple bu civarlarda mouse klavye ekran dahil maksimum 30k. Sistemden beklentim FPS odaklı, csgo LoL pubg gibi oyunlar oynayacağım, yeterli gelir mi sizce takviye gerekli mi soğutucu falan pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
Screenshot_2025-08-07-17-12-36-821_com.instagram.android.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
0 2. el karışık toplarsan daha düzgün birşeyler çıkar

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhabalar, sinerji bilgisayardan kampanyalı bir ürün var. Bütçem komple bu civarlarda mouse klavye ekran dahil maksimum 30k. Sistemden beklentim FPS odaklı, csgo LoL pubg gibi oyunlar oynayacağım, yeterli gelir mi sizce takviye gerekli mi soğutucu falan pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirimAlıntıyı görüntüle
ALINMAZ ÇOK PAHALI

Yıl olmuş 2025 25 bin liraya 3060 sistemi kampanyalı diye satıyorlar çıldırmamak elde değil. :mad:

Neye göre pahalı mesela yorumunuzun altını doldurursaniz faydalı olursunuz, ekran kartı işlemci tek tek alsak 21k yapıyor zaten
3060 4-5 senelik kart sıfırı neredeyse hiç yoktur.

Merhabalar, sinerji bilgisayardan kampanyalı bir ürün var. Bütçem komple bu civarlarda mouse klavye ekran dahil maksimum 30k. Sistemden beklentim FPS odaklı, csgo LoL pubg gibi oyunlar oynayacağım, yeterli gelir mi sizce takviye gerekli mi soğutucu falan pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.Alıntıyı görüntüle
Aynı paraya 9060xt toplarım

Merhabalar, sinerji bilgisayardan kampanyalı bir ürün var. Bütçem komple bu civarlarda mouse klavye ekran dahil maksimum 30k. Sistemden beklentim FPS odaklı, csgo LoL pubg gibi oyunlar oynayacağım, yeterli gelir mi sizce takviye gerekli mi soğutucu falan pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.Alıntıyı görüntüle
Ayda 1 gelen sistem bu mu ciddili? Dalga geçiyorlar heralde. Sistem olarak 20 bin TL altına RTX 4060 sistem bekleyebilirsin. Monitör olarak bunu alabilirsin:

Ayda 1 gelen sistem bu mu ciddili? Dalga geçiyorlar heralde. Sistem olarak 20 bin TL altına RTX 4060 sistem bekleyebilirsin. Monitör olarak bunu alabilirsin:
Faydalı bir yorum yaptığınız için teşekkür ederim, 5 MS monitör oyun için sorun teşkil etmez mi? Ayrıca tek cümlelik yorumlar inanın faydası olmuyor konuya hakim olmayan biri için. ( Kötü, alma, kazık, bu mu sistem gibi yorumlar yerine arkadaş gibi en azından yön gösterici olursa daha sağlıklı olur şimdiden teşekkür ederim)

Geri