Lyrox1
80+ Bronze

- Reaksiyon skoru
 - 297

Sınıfımda kopya çeken bir erkek ve bir kız öğrencinin durumu ile karşı karşıyayım. Bu öğrenciler sevgili ve uzun süredir sınavlarda birlikte kopya çekiyorlar. Kız öğrenci çalışkan, erkek öğrenci ise tembel. Durum şöyle gerçekleşiyor:
- Kız öğrenci önce kendi kağıdını dolduruyor.
- Ardından, erkeğin kağıdını da dolduruyor.
- Kağıt değiştiriyorlar ve sınavlarını bu şekilde tamamlıyorlar.
Neden ceza almalarını istiyorum derseniz sınıfımda bir çok öğrenci kaldı yinede emek gösterdiler bu arkadaş hiç bir şey yapmadan sınıfı geçti ve birçok arkadaşla dalga geçti biz 5 kişi şikayet etmek istiyoruz kalmasını istiyoruz baştan yazılı olmasını istiyoruz.
İki öğretmen bu durumu tespit Fakat kopya diye işlemediler Şimdi, bu durumda nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda kararsızım.
Fakat bugün okullar kapandı ben bunların suçunu ispat etsem halen ceza alabilirler mi ?

- Kız öğrenci önce kendi kağıdını dolduruyor.
- Ardından, erkeğin kağıdını da dolduruyor.
- Kağıt değiştiriyorlar ve sınavlarını bu şekilde tamamlıyorlar.
Neden ceza almalarını istiyorum derseniz sınıfımda bir çok öğrenci kaldı yinede emek gösterdiler bu arkadaş hiç bir şey yapmadan sınıfı geçti ve birçok arkadaşla dalga geçti biz 5 kişi şikayet etmek istiyoruz kalmasını istiyoruz baştan yazılı olmasını istiyoruz.
İki öğretmen bu durumu tespit Fakat kopya diye işlemediler Şimdi, bu durumda nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda kararsızım.
Fakat bugün okullar kapandı ben bunların suçunu ispat etsem halen ceza alabilirler mi ?