baban okula gitsin halleder11 gün özürsüz 6 gün özürlü devasmiszligim var bunlar çok önceden olmuştu çekim okuka gelip özürsüz özürlüye geçirebiliyor mu yoksa sınıfta mi kalıyorum
10 gün olursa kalıyorsun özürsüz 5 den sonra belge alamazsın ilk dönemden sonra kabul etmiyor benimkini kabul etmemişlerdiKanka müdür yardımcısı 5 iş günü içinde mazereti Veli'nin söylemesi lazım dedi ama bu devamsızlıkları yapalı çok oldu
2. Dönem 6 Şubat'ta başlamış benim devamsızlık 22 Şubat silinir deme10 gün olursa kalıyorsun özürsüz 5 den sonra belge alamazsın ilk dönemden sonra kabul etmiyor benimkini kabul etmemişlerdi
Verdiler ben unuttum vermeyi 6 gün geçti altında 5 iş günü içinde teslim edilmesi lazım falan yazıyordubenim bildiğim veli dilekçe gibi bir şey yazarsa izinliye çeviriyorlar
silinir sorun olmaz2. Dönem 6 Şubat'ta başlamış benim devamsızlık 22 Şubat silinir deme
sen yarın ver kabul ederler belki belli olmazVerdiler ben unuttum vermeyi 6 gün geçti altında 5 iş günü içinde teslim edilmesi lazım falan yazıyordu
kanka 5gün falan hikaye benxe tabi okuldan okula değişiyor en iyisi git müdüre söyle böyle böyle diye bişey olmaz benceVerdiler ben unuttum vermeyi 6 gün geçti altında 5 iş günü içinde teslim edilmesi lazım falan yazıyordu