Neler Yeni

sinir atmalık Kum torbası önerisi

Ukhozi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emre taşçı
Öncelikle herkese iyi forumlar. Bazı online futbol oyunlarında :D biraz sinirleniyorum. Daha önce gamepad, el, masa gibi şeyler kırdığımdan kendi çapında, tavandan asabileceğim, pahalı ve çok da küçük olmayacak şekilde sinirimi atabileceğim boks torbası önerebilirseniz sevinirim. Tekrardan iyi forumlar, iyi geceler.

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,598
İsim
Oozdmrsm
Öncelikle herkese iyi forumlar. Bazı online futbol oyunlarında :D biraz sinirleniyorum. Daha önce gamepad, el, masa gibi şeyler kırdığımdan kendi çapında, tavandan asabileceğim, pahalı ve çok da küçük olmayacak şekilde sinirimi atabileceğim boks torbası önerebilirseniz sevinirim. Tekrardan iyi forumlar, iyi geceler.
Tecrübem olmadığı için öneri veremeyeceğim. Ama sinir atmak için birebir. Bizim arkadaşta vardı. Ara sıra keyfi dövüyorduk :D

cyberdm

80+
Aslında sadece sinir atmak değil de günlük dinç olmak için bile yapılabilir sanki bilemedim. Tecrübem de olmadığından bir şey diyemiyorum ama sinir stres atmak için iyi gelebilir galiba biraz araştırmak lazım :)

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,095
İsim
Mehmet
Normal bir fifacı

Top Bottom