Star trek
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 953
Hesap silindiğinde tüm verler gider. Milyonlarca İP adresi arasindan benimkini kimse aklında tutamaz.İp adresin gözüküyor yani hesabın onaylanmaz ortada kalırsın
Hesap silindiğinde tüm verler gider. Milyonlarca İP adresi arasindan benimkini kimse aklında tutamaz.İp adresin gözüküyor yani hesabın onaylanmaz ortada kalırsın
Bak şimdi mesala bu forumun sunucusunun 30TB alanı var diyelim (total) ve bunu parası zaten ödenmiş.şuanda oluyor o hesaplar?
buna sunucu kayıtları güldü geçtiHesap silindiğinde tüm verler gider. Milyonlarca İP adresi arasindan benimkini kimse aklında tutamaz.
evet hocam bundan bahsediyorum mesela mesajları silinmesin ama mesajları bir guest diye görebilelimBak şimdi mesala bu forumun sunucusunun 30TB alanı var diyelim (total) ve bunu parası zaten ödenmiş.
Bunun 18TB si dolu diyelim bu sayının 700gb sini perma hesaplar kaplıyor diyelim. Bunu 30tb olan depolamada tutsan daha mantıklı olmaz mı ?
Senin verdiğin tavsiyeden anladığım kadarı ile bu sunucu ile alakası olmayan bir depolama biriminde saklansın diyorsun yani buda extra hardisk masrafı vb.
Ben gereksiz depolama israfı derken dosyaları kastetmedim , hardisk masrafını kastettim![]()
ya hocam lütfen konudan çıkın biz ne diyoruz siz ne diyorsunuzBuradaki veriler zaten sizin bilgisayarınıza etki yapmaz.
Senden mi izin isteyeceğim?evet hocam bundan bahsediyorum mesela mesajları silinmesin ama mesajları bir guest diye görebilelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya hocam lütfen konudan çıkın biz ne diyoruz siz ne diyorsunuz
hocam sunucu giriş kayırları nasıl silinsinHa birde perma banlı olan hesaplarda IP adresi bilgisi var. bu kişi yeni hesap açıp kullandığında (aynı IP'den) tespit edebiliyorlar algoritma eşleştiriyor o 2 hesabı. Ama o perma yiyen hesap silinse O adamın IP side silincek. Böylelikle adam yeni hesap açabilcek
benden izin istemeyeceksen düzgün fikirler ver konuya hakim olSenden mi izin isteyeceğim?
BRUHİP adresleri değişken .