Neler Yeni

Sipariş Ettiğim Sistem Ne Zaman Gelir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kerem Polat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji yardım, bilgisayar teknik sorunlar vb.
Instagram
polattkrm
Steam
⛧ ~ Orincc
Discord
Kero#2926
asa.PNG
Arkadaşlar ilk kez sipariş veriyorum biraz da onun heyecanı var ama bir an önce gelmesini istiyorum bir yandan da kendimi rahatlatmak için bu konuyu açtım. Daha önce alan varsa veya bilen birisi yazabilir mi ortalama kaç günde geliyor ve ekrandaki "Hazırlanıyor" kelimesi tam olarak neyi ifade ediyor, biraz da sohbet etmiş oluruz :)

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,428
İsim
Bilal Tepe
Alıntıyı görüntüleArkadaşlar ilk kez sipariş veriyorum biraz da onun heyecanı var ama bir an önce gelmesini istiyorum bir yandan da kendimi rahatlatmak için bu konuyu açtım. Daha önce alan varsa veya bilen birisi yazabilir mi ortalama kaç günde geliyor ve ekrandaki "Hazırlanıyor" kelimesi tam olarak neyi ifade ediyor, biraz da sohbet etmiş oluruz :)
Müsait bir zamanda gelir 😀 şaka bir yana bazen gelmesi uzun sürüyor hazırlanıyor kelimesi de sistemi montajliyorlar demek

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kerem Polat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
polattkrm
Steam
⛧ ~ Orincc
Discord
Kero#2926
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Müsait bir zamanda gelir 😀 şaka bir yana bazen gelmesi uzun sürüyor hazırlanıyor kelimesi de sistemi montajliyorlar demek
:D Hocam demeyin öyle ya, 27 Mayıs'tan beri montajlayamamışlar o zaman herhalde kasa da oy kullanmaya gitti ondan olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kerem Polat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
polattkrm
Steam
⛧ ~ Orincc
Discord
Kero#2926

darkmouse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
darkmouse
Alıntıyı görüntüleArkadaşlar ilk kez sipariş veriyorum biraz da onun heyecanı var ama bir an önce gelmesini istiyorum bir yandan da kendimi rahatlatmak için bu konuyu açtım. Daha önce alan varsa veya bilen birisi yazabilir mi ortalama kaç günde geliyor ve ekrandaki "Hazırlanıyor" kelimesi tam olarak neyi ifade ediyor, biraz da sohbet etmiş oluruz :)
sistem montaj yapilmasini istiyorum dediysen 1-2 is haftasina gelebilir ama sistem montj yapilmasini istemiyorum secenegini isaretlediysen 1 hafta dan erken gelir parcalar

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Burak Ergül
Yedi iş gününde kargoda. yazıyor sistemin üstünde hafta sonunuda sen say 11 güne gelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kerem Polat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
polattkrm
Steam
⛧ ~ Orincc
Discord
Kero#2926
sistem montaj yapilmasini istiyorum dediysen 1-2 is haftasina gelebilir ama sistem montj yapilmasini istemiyorum secenegini isaretlediysen 1 hafta dan erken gelir parcalar
O zaman 2.haftada elimde olur ekran kartı ahriç montajlama yapılsını işaretlemiştim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yedi iş gününde kargoda. yazıyor sistemin üstünde hafta sonunuda sen say 11 güne gelir
Teşekkür ederim hocam, zaten senelerce bekledim bir 11 gün daha bekleriz ama içimdeki heyecan yiyip bitiriyor beni

darkmouse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
darkmouse
O zaman 2.haftada elimde olur ekran kartı ahriç montajlama yapılsını işaretlemiştim :)

Teşekkür ederim hocam, zaten senelerce bekledim bir 11 gün daha bekleriz ama içimdeki heyecan yiyip bitiriyor beni
neyse hadi hayirlisi ugurlusu olsun ben de ayni heyecani yasamistim ilk defa pc gelecek eve diye sjsjsj

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kerem Polat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
polattkrm
Steam
⛧ ~ Orincc
Discord
Kero#2926
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kerem Polat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
polattkrm
Steam
⛧ ~ Orincc
Discord
Kero#2926
1 2 hafta işte çok düşünme
Heyecanını tut
Biliyorum çok zor :)
Her sabah kalktığımda ilk iş laptopu açıp kargo takip linkine bakmak oluyor heyecanı tutmak çok zor ama işin zevki de orada sanırım. Bir de sistem gelince kurduğum günün ertesi sabahı kalkıp evde artık bir sistemim var düşüncesi ile uyanmanın nasıl bir duygu olduğunu da bir an önce öğrenmek istiyorum :)

27 Mayıs cumartesiydi ondan olabilir
Bir de üstüne seçim geldi doğru diyorsunuz fakat bugün çalışanlar mesaiye başladığını kabul ederek sistem montajlaması 1 günde biter mi ve bitince kargoya ne kadar günde gönderilir sizce?

Top Bottom