İndirdiğiniz exe dosyasını mı sildiniz? Veya yerini mi değiştirdiniz?Arkadaşlar ben gamepower medusa 7.1 aldım şu an kargoda bugün elime ulaşır fakat driverini yükliyim erkenden dedim baktım ki böyle bir hata yardımcı olabilir misiniz?Alıntıyı görüntüle
bilmiyorum ki yardımcı olun lütfenİndirdiğiniz exe dosyasını mı sildiniz? Veya yerini mi değiştirdiniz?
Bilmiyorsanız nasıl yardımcı olmamı bekliyorsunuz?bilmiyorum ki yardımcı olun lütfen
ya resmi siteden indirdim ama internet exp üzerinden iniyor ve bende bi rar programı indirdim o kadarBilmiyorsanız nasıl yardımcı olmamı bekliyorsunuz?
bana yardımcı olur musun lütfen driverla ilgili her şeyi nasıl silebilirim ?Bilmiyorsanız nasıl yardımcı olmamı bekliyorsunuz?
İndirdiğiniz dosyanın üzerine sağ tıklayıp sil deyin. Zaten daha kurulum yapmamışsın.bana yardımcı olur musun lütfen driverla ilgili her şeyi nasıl silebilirim ?
İndirdiğiniz dosyanın üzerine sağ tıklayıp sil deyin. Zaten daha kurulum yapmamışsın.bana yardımcı olur musun lütfen driverla ilgili her şeyi nasıl silebilirim ?
sildim bakın şimdi tekrar yükliyimİndirdiğiniz dosyanın üzerine sağ tıklayıp sil deyin. Zaten daha kurulum yapmamışsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İndirdiğiniz dosyanın üzerine sağ tıklayıp sil deyin. Zaten daha kurulum yapmamışsın.
dostum böyle oluyor programı kuramıyorumİndirdiğiniz dosyanın üzerine sağ tıklayıp sil deyin. Zaten daha kurulum yapmamışsın.
İndirdiğiniz dosyanın üzerine sağ tıklayıp sil deyin. Zaten daha kurulum yapmamışsın.
Winrar yükleyin. O dosyayı açmanızı sağlayacak.sildim bakın şimdi tekrar yükliyim
Alıntıyı görüntüle
dostum böyle oluyor programı kuramıyorum