Sistem Hakkında Yorumunuz?

ImToretto

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,173
EKRAN KARTI : Power Color Red Devil Rx6700XT

İŞLEMCİ: Ryzen 5 7600X

ANAKART:

AsRock B650M PG Riptide - AMD B650 6200+MHz(OC) DDR5, 2.5G Gaming Lan, Blazing Gen5 m.2, Soket AM5 mATX Anakart | Teknobiyotik

RAM :

Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) 6000MHz DDR5 CL30 CMH32GX5M2B6000Z30K Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

PSU :

FSP Hydro G Pro HG2-750 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

SSD : Kioxia Exceria G2 2TB

KASA : Phanteks Eclipse G500A

SIVI SOĞUTMA : ARCTIC Liquid Freezer II - 360

Sistem için herhangi değişecek parça vs öneriniz var mı.

Bütçeyi şuan bundan fazla arttırmayı düşünmüyoruz. Fakat "şu parça değil de bu parçayı alırsak çok daha iyi olur" dediğiniz bir öneriniz varsa belirtebilirsiniz :peepo1:

Güzel sistem. O işlemci için o soğutucu fazla ve şuan ki fiyatını haketmiyor. Şu yeter.
Artan parayada ssdyi kc3000 ya da fury renagede olarak yükseltmeni tavsiye ederim.

Güzel sistem. O işlemci için o soğutucu fazla ve şuan ki fiyatını haketmiyor. Şu yeter.
Artan parayada ssdyi kc3000 ya da fury renagede olarak yükseltmeni tavsiye ederim.
Sistem Çok sıcak bir ilde kullanılacak. Bu yüzden sıvı soğutma konusunda sıkıntı çıkartmasın diye bu soğutucuyu seçtim.

Klima taktırsan daha ucuza gelir :)
Kasanın İçine mi klima taktırayım :D
6 Aylık Klimanın çalıştığı enerji Parasıdır Sıvı soğutma. öyle olacağına klima çalıştırmam daha iyi :)

hocam bilgisayarın sağlığını kendinin önüne koyma püfür püfür takılırsın konforlu mis gibi.

hocam bilgisayarın sağlığını kendinin önüne koyma püfür püfür takılırsın konforlu mis gibi.
hocam doğrudur da şuan konu o değil.
Sistem nasıldır diye yorumluyoruz. Sıvı soğutma aldığımda beni etkileyecek bir durum yok sağlık açısından :kekw:

10 numara 5 yıldız. Ssd için kc3000 ciler gelmeden yapıştır :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada bizde g2 aldık 2 gün önce iptal ettik 970 evo indirime girmişti

Son düzenleme:
6800xt bu işlemcinin yanına yakışandır. 6700xt olmaz.
en aşağı 280mm sıvı soğutma şart.
m2 kc3000 kingston al
ramler güzel
anakart bunu al asrock alma sogutma iyi değil
kasa güzel

parçalar bu haliyle gayet iyi, ekran kartını bence ikinci elden alıp ileride güncellersin, 6700xt bu sisteme yaptığın yatırımın karşılığını vermeyecek çünkü

parçalar bu haliyle gayet iyi, ekran kartını bence ikinci elden alıp ileride güncellersin, 6700xt bu sisteme yaptığın yatırımın karşılığını vermeyecek çünkü
Bütçemiz el verirse onu da değiştirmeye özen göstereceğim. Teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

6800xt bu işlemcinin yanına yakışandır. 6700xt olmaz.
en aşağı 280mm sıvı soğutma şart.
m2 kc3000 kingston al
ramler güzel
anakart bunu al asrock alma sogutma iyi değil
kasa güzel
360mm sıvı soğutma kullandık hocam.
anakart'ı not ettim.
Ssd'de aynı şekilde.

Sistem Çok sıcak bir ilde kullanılacak. Bu yüzden sıvı soğutma konusunda sıkıntı çıkartmasın diye bu soğutucuyu seçtim.
Yinede yeter. Eco mode açınca da buz gibi çalışır zaten. O soğutucu gereksiz pahalı.

Geri