Neler Yeni

Sistem montajlamayı nasıl öğrenebilirim??

ZaeN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Zaen Zaen
Herkese selam yakın zamanda ikinci elden bütçeme uygun olarak bir sistem toplayacağım fakat montaj hakkında bilgim yarı yarıya anakarta işlemciyi yerleştirmeyi fanı takmayı ramleri yerleştirmeyi vesaire biliyorum fakat tam sistem nasıl montajlanır hakkında pek bir bilgim yok tam montajı öğrenmem için ne yapmamı önerirsiniz?

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Youtube'da videolar var fakat sadece bilgiyi öğrenirsin. Eğer gerçekten öğrenmek istiyorsan pratik yapman lazım.

ZaeN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Zaen Zaen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Youtube'da videolar var fakat sadece bilgiyi öğrenirsin. Eğer gerçekten öğrenmek istiyorsan pratik yapman lazım.
Bilgiyi öğrenmeyle sistemi montajlayabilirmiyim daha önce hiç deneyimim yok ilk olcak birazda korkuyorum :)

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Bilgiyi öğrenmeyle sistemi montajlayabilirmiyim daha önce hiç deneyimim yok ilk olcak birazda korkuyorum :)
Üstün yetenekler gerektiren bir şey değil :) Her şeyin yeri belli zaten. Yaparsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Eyüp Çakır Özhasar
Herkese selam yakın zamanda ikinci elden bütçeme uygun olarak bir sistem toplayacağım fakat montaj hakkında bilgim yarı yarıya anakarta işlemciyi yerleştirmeyi fanı takmayı ramleri yerleştirmeyi vesaire biliyorum fakat tam sistem nasıl montajlanır hakkında pek bir bilgim yok tam montajı öğrenmem için ne yapmamı önerirsiniz?
Knk montaj sıkıntı degil ama kablolamada sıkıntı yasarsin ogren mek icin ise abdullah abinin kanalda videosu var izlersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Tufan Kürşat
Bu işten anlayan biriyle birlikte montajını yapmanızı tavsiye ederim

Top Bottom