Neler Yeni

Sistem rastgele reset atıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Uysal
İyi günler arkadaşlar. Reset atma problemim tüm hızıyla devam ediyor.Şu ana kadar yaptıklarım:
Anakartım MSI x670e Gaming Plus Wifi
-PSU değiştirdim 750w taktım.
-RX580 i Asus Tuf Gaming 4070Super ile değiştirdim.
Sorun PSU ve Ekran kartından önce de vardı.
-İşlemciyi söktüm termal macununu yeniledim.(Pinlerde hiçbir sıkıntı görünmüyor.)
Ramların tekini söktüm. Gskill Trident Neo z5 rgb 6000 mhz cl 30
2. Slota taktım atmalar azaldı gibi. Çift kanal takınca iyice artıyor. En son çarem garantiye göndermek galiba. Siz ne düşünüyorsunuz? Windows 11 den kaynaklanabilir mi?
Isınma problemi yok. Expo kapalı.

qenes1201

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Yıldız
İyi günler arkadaşlar. Reset atma problemim tüm hızıyla devam ediyor.Şu ana kadar yaptıklarım:
Anakartım MSI x670e Gaming Plus Wifi
-PSU değiştirdim 750w taktım.
-RX580 i Asus Tuf Gaming 4070Super ile değiştirdim.
Sorun PSU ve Ekran kartından önce de vardı.
-İşlemciyi söktüm termal macununu yeniledim.(Pinlerde hiçbir sıkıntı görünmüyor.)
Ramların tekini söktüm. Gskill Trident Neo z5 rgb 6000 mhz cl 30
2. Slota taktım atmalar azaldı gibi. Çift kanal takınca iyice artıyor. En son çarem garantiye göndermek galiba. Siz ne düşünüyorsunuz? Windows 11 den kaynaklanabilir mi?
Isınma problemi yok. Expo kapalı.
Valla dostum sorunun çözümünü bilmiyorum fakat aynı problem bende de var. Anakart işlemci ve ram olarak bilgisayarımdaki parçaları yeniledim.
Asus b550mK Argb model anakart, Ryzen5 5600 işlemci ve gskill ripjaws ddr4 4000mhz cl18 ramler satın aldım. Anakartın datasında bu ramler ile uyumlu oldugu yazmiyordu ama önemsemedim. Pc kendine reset atiyor, oyundayken, boştayken fark etmeksizin. İşlemci sıcakliğı 28 derece boşta, oyunda 35 derece. Ramlerden kaynaklı olabilir uyumlu değilmiş dediler. Gittim yüzde yüz uyumlu ramler aldım onlarda da aynı sorunu verdi, psu 650 watt ekran kartım rtx rog strix 2060. Bunlarda sorun olmadığının kanıtı önce kullandığım parçalar olmasındandır. Yardım edin

Top Bottom