Neler Yeni

Sistem tavsiyesi

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
İyi günler öncelikle direk konuya giriyorum
Düşündüğüm sistem bu idi ekran kartını rtx2060 SSDyi WD green 240gb işlemciyide r5 1600af ve kasayida dark guardian yapmayı düşündüm sizce nasıl ve başka önerileriniz varsa paylaşır mısınız Nvidia bir ekran kartı istiyorum limitim 5500tl

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
İyi bir sistem olmuş. Ancak 240 GB yetersiz gelecektir. 2013 yılında çıkmış GTA 5 bile şu an 94 GB, şu an 150 GB civarı oyunlar var. 240 GB SSD çok kısa süre içerisinde dolacaktır.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi bir sistem olmuş. Ancak 240 GB yetersiz gelecektir. 2013 yılında çıkmış GTA 5 bile şu an 94 GB, şu an 150 GB civarı oyunlar var. 240 GB SSD çok kısa süre içerisinde dolacaktır.
Fazladan 2tb evde harddisk var eski bilgisayarımdan kalan onu kullanacağım ama az önce okudum tereddüte düştüm bu sistemi en iyi 3 haftaya alacağım ama bazı konularda rtx 2060 in rtx için yetersiz bir gpu olduğunu söylüyorlar ben rtx ile oynamak için rtx 2060 alıyorum sonuç olarak bu doğru mudur yani yetersiz mi

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Sistem iyi bence. 240 GB M2 SSD + 1 TB HDD yapabilirsin depolamayi.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Sistem iyi bence. 240 GB M2 SSD + 1 TB HDD yapabilirsin depolamayi.
2tb harddisk var bende ama M2 SSD yi ekleyebilirsem eklerim bu sistemi 3 haftaya alabilirim en erken sizce dolar düşer mi daha iyi sistemler çıkar mı beklemeliyim bir fırsat mesela bu sistemde r5 1600af kullaniyorsam geçen abdullah abi 5300tl ye r5 3600 ve rtx2060 li sistem çıkardı bunun gibi bir fırsat beklemeli miyim

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Fazladan 2tb evde harddisk var eski bilgisayarımdan kalan onu kullanacağım ama az önce okudum tereddüte düştüm bu sistemi en iyi 3 haftaya alacağım ama bazı konularda rtx 2060 in rtx için yetersiz bir gpu olduğunu söylüyorlar ben rtx ile oynamak için rtx 2060 alıyorum sonuç olarak bu doğru mudur yani yetersiz mi
Evet bir nevi yetersiz. Ray Tracing teknolojisini sonuna kadar yaşamak istiyorsan RTX 2070'den aşağı düşmemeni tavsiye ederim.
Ha Ray Tracing açar mısın açarsın, sonuçta o kartın içerisinde aslanlar gibi rt çekirdekleri var. Ancak kartın gücü tam olarak yeterli olmadığı için Ray Tracing açtığında fps 30-40 olabilir. Bu sebeple grafik ayarlarından kısman gerekebilir. Yetersiz denmesinin sebebi de bu zaten, ray tracing teknolojisi oyunu daha gerçekçi yapıyor, sen grafik düşürerek oyunun gerçekçiliğini düşürüyorsun. O zaman da rtx'in anlamı kalmıyor.
2-3 haftaya Abdullah abi yeni sistem çıkartacak, onu bekleyebilirsin. Belki yarın bile çıkartabilir, tam bir tarih yok :)

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Evet bir nevi yetersiz. Ray Tracing teknolojisini sonuna kadar yaşamak istiyorsan RTX 2070'den aşağı düşmemeni tavsiye ederim.
Ha Ray Tracing açar mısın açarsın, sonuçta o kartın içerisinde aslanlar gibi rt çekirdekleri var. Ancak kartın gücü tam olarak yeterli olmadığı için Ray Tracing açtığında fps 30-40 olabilir. Bu sebeple grafik ayarlarından kısman gerekebilir. Yetersiz denmesinin sebebi de bu zaten, ray tracing teknolojisi oyunu daha gerçekçi yapıyor, sen grafik düşürerek oyunun gerçekçiliğini düşürüyorsun. O zaman da rtx'in anlamı kalmıyor.
2-3 haftaya Abdullah abi yeni sistem çıkartacak, onu bekleyebilirsin. Belki yarın bile çıkartabilir, tam bir tarih yok :)
Keşke ama işte ama öyle bir limitim yok ki olsa keşke ne yapmalıyım sizce beklemeli miyim yeni çıkacak fırsat sistemleri yoksa 3 hafta kadar sonra bu sistemi almalı mıyım

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
2tb harddisk var bende ama M2 SSD yi ekleyebilirsem eklerim bu sistemi 3 haftaya alabilirim en erken sizce dolar düşer mi daha iyi sistemler çıkar mı beklemeliyim bir fırsat mesela bu sistemde r5 1600af kullaniyorsam geçen abdullah abi 5300tl ye r5 3600 ve rtx2060 li sistem çıkardı bunun gibi bir fırsat beklemeli miyim
6 bine olur belki dolarda bir dalgalanma olmaz ise. Ama 5300 e olacağını sanmıyorum.

Bende aynı sistem var. Kasa+ işlemci farklı. 2700xcvar bende. Ramle anakart markası farklı ama özellik aynı sistemle.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Keşke ama işte ama öyle bir limitim yok ki olsa keşke ne yapmalıyım sizce beklemeli miyim yeni çıkacak fırsat sistemleri yoksa 3 hafta kadar sonra bu sistemi almalı mıyım
Acelen yoksa bekle, ray tracing o kadar önemli değil. Zaten dilersen ileride kartı satıp üzerine ekler daha iyi bir kart alırsın.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar