Neler Yeni

Sistem Topladıktan Sonra Sağlığı Nasıl Kontrol edilir

Kr0nos6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Kronos
sistemi parça parça topladım ve test etmem lazım
furmark
prıme95
crystaldiskmark gibi programlar duydum ne yapmam gerekiyor bu programlar yeterli ise ne kadar sure açık tutacağım bilgilendirir misiniz

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Aida64 Stress CPU, FPU, Cache, GPU işaretleyip 3 saat.

Memtest64 yap.

CrystalDiskİnfo ile hızlara.

Kr0nos6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Kronos
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aida64 Stress CPU, FPU, Cache, GPU işaretleyip 3 saat.

Memtest64 yap.

CrystalDiskİnfo ile hızlara.
hocam bu testleri yaptıktan sonra bir sıkıntı varsa nasıl anlayacağım

Kr0nos6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Kronos

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Dostum zaten hata aldığın zaman otomatik olarak benchmark durur o yüzden sistemine zarar gelmez.

Ayrıca tavsiye olarak bu sitedeki test programını kullanmanı öneririm. Tüm pc bileşenlerini diğer kullanıcılarla karşılaştırıyor. Bileşenlerin aynı olduğu kullanıcılarla karşılaştırıp onlara göre performansının iyi mi kötü mü olduğunu görüyorsun.

Kr0nos6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Kronos
Dostum zaten hata aldığın zaman otomatik olarak benchmark durur o yüzden sistemine zarar gelmez.

Ayrıca tavsiye olarak bu sitedeki test programını kullanmanı öneririm. Tüm PC bileşenlerini diğer kullanıcılarla karşılaştırıyor. Bileşenlerin aynı olduğu kullanıcılarla karşılaştırıp onlara göre performansının iyi mi kötü mü olduğunu görüyorsun.
açıkçası bu konulara çok uzağım 1 saat furmark ve prıme96 çalıştırsam sonrada crystaldiskmark yapsam yeterli olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

açıkçası bu konulara çok uzağım 1 saat furmark ve prıme96 çalıştırsam sonrada crystaldiskmark yapsam yeterli olur mu
@kandes22

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Bende pek hakim değilim fakat ne zaman düşük fps görsem ilk başvurduğum uygulama furmark.
Soruna gelecek olursak da programların olayı bilgisayar bileşenleri yük altında çalışabiliyor mu ve performansı ne oluyor.
Genelde 1 saatlik çalıştırma iyidir fakat sıfırdan pc kurduğun için 3 saat çalıştırmakta fayda vardır bence, ve furmark çalışırken ilk dakikalarda ve son dakikalarda olan ısı ve fps değerlerine dikkat et, eğer ortalama altında veya fpste ani düşmelerin çok yaşandığı anlar oluyorsa bir sıkıntı olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,696
Üyeler
166,064
Son üye
konyaveli21
Top Bottom