işlemci sayısını yükseltmenin nasıl bi olayı yok daha iyi performans saglıyor ve bunu yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirimOradaki ayarın bir olayı yok boşuna uğraşmayın zaman kaybı.
Etkisi yok orada yazan farklı bir şey. Varsayılan olarak bütün çekirdekler aktiftir zaten.işlemci sayısını yükseltmenin nasıl bi olayı yok daha iyi performans saglıyor ve bunu yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
şuanda varsayılanda 1 çekirdek var windows 8,1 den 10 a geçtim yeni yükledim.Etkisi yok orada yazan farklı bir şey. Varsayılan olarak bütün çekirdekler aktiftir zaten.
Yazılımla uğraşıp test ortamı yaratmiyorsan. Çekirdek ayarlarıyla oynaman mantıksız. Bu ayar satandart kullanicilar için değil. Geliştiriciler içinşuanda varsayılanda 1 çekirdek var windows 8,1 den 10 a geçtim yeni yükledim.
Çözümünü biliyorsanız söyler misiniz etkisi olsun veya olmasın yinede degiştirmek istiyorum
Görev yöneticisinden Performans sekmesine basıp CPU kısmının fotoğrafını atar mısın? Msconfig'te 1 çekirdek yazana dokunma tickide aktif etme.şuanda varsayılanda 1 çekirdek var windows 8,1 den 10 a geçtim yeni yükledim.
Çözümünü biliyorsanız söyler misiniz etkisi olsun veya olmasın yinede degiştirmek istiyorum