Neler Yeni

Sistem Yükseltme Tavsiye verebilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Temel
Bütçe
5500

ŞUAN Kİ SİSTEMİM

EKRAN KARTI : GEFORCE GTX 1060 6GB
ANAKART - HG97-PRO GAMİNG M.2 SSD DESTEKLİ
İŞLEMCİ : i5 4690k 4 ÇEKİRDEK 3.5GHZ
RAM : KİNGSTON 4GBx4 ALİMİNYUM SOĞUTUCULU TOPLAMDA 16GB RAM
M.2 Nvme SSD : SAMSUNG 980 256GB
POWER : CORSAİR POWERSUBLY 450W

Arkadaşlar ben genelde pubg- pubg mobile - valorant - cs go - oyunlarını genelde oynuyorum ve bu sistemle özellikle pubg steam da aşırı donma oluyor sistemimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Bunlar dışında hikayeli oyunlarda oynamak istiyorum God Of War tarzı oyunları ama şuanki sistemim elvermicek biliyorum.
İşlemciyimi yükseltsem yoksa bu sistemi satıp yeni bir sistemmi alsam diyorum fakat satılmasını beklemem gerekecek. Elime biraz bakiye geçti ve sistemimi yükseltme kararı aldım.
Sizlerinde tavsiyelerine ihtiyacım var eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Sistemimin el verdiği en yüksek işlemciyi bilmiyorum şahsen anakartımın desteklediği en yüksek işlemci nedir?

Son düzenleme:

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

ŞUAN Kİ SİSTEMİM

EKRAN KARTI : GEFORCE GTX 1060 6GB
ANAKART - HG97-PRO GAMİNG M.2 SSD DESTEKLİ
İŞLEMCİ : i5 46900k 4 ÇEKİRDEK 3.5GHZ
RAM : KİNGSTON 4GBx4 ALİMİNYUM SOĞUTUCULU TOPLAMDA 16GB RAM
M.2 Nvme SSD : SAMSUNG 980 256GB
POWER : CORSAİR POWERSUBLY 450W

Arkadaşlar ben genelde PUBG- PUBG mobile - valorant - cs go - oyunlarını genelde oynuyorum ve bu sistemle özellikle PUBG steam da aşırı donma oluyor sistemimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Bunlar dışında hikayeli oyunlarda oynamak istiyorum God Of War tarzı oyunları ama şuanki sistemim elvermicek biliyorum.
İşlemciyimi yükseltsem yoksa bu sistemi satıp yeni bir sistemmi alsam diyorum fakat satılmasını beklemem gerekecek. Elime biraz bakiye geçti ve sistemimi yükseltme kararı aldım.
Sizlerinde tavsiyelerine ihtiyacım var eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Sistemimin el verdiği en yüksek işlemciyi bilmiyorum şahsen anakartımın desteklediği en yüksek işlemci nedir?
İşlemci 46900k değildir 4690k mı?
Bütçe belirtirsen daha iyi tavsiyeler alırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartına baktım da desteklediği işlemcilere falan. Çok aman aman bi upgrade yapamazsın o anakartla. En fazla i7-4790k olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Temel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Anakartına baktım da desteklediği işlemcilere falan. Çok aman aman bi upgrade yapamazsın o anakartla. En fazla i7-4790k olur
evet 4690 da hocam i7 4790k alsam işlemci ramlaride 3200mhz li 8x2 alsam ilerdede bi ekran kartı alsam dediğim oyunları oynayabilir miyim?

gunesme

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Güneş
Sizinle tıpatıp aynı sisteme ve hatta aynı isim sahip birisi sahibinden de bu ürün satıyor, soyadınızın ilk hanesi bile aynı...
Satan kişiye göre onun sistemi Pubg'yi kasmadan en yüksek ayarlarda oynatıyor, hatta God Of War'ı da kasmadan oynatıyor, denenmiş, hatta satma sebebi de oyun oynamaya vakit bulamamasıymış. Görmek isterseniz ilan numarası da 1038952795 idi.

Sizinki neden kasıyor ve yeni sisteme geçmek istiyorsunuz anlamadım, umarım sorunlarınız çözülür.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Temel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizinle tıpatıp aynı sisteme ve hatta aynı isim sahip birisi sahibinden de bu ürün satıyor, soyadınızın ilk hanesi bile aynı...
Satan kişiye göre onun sistemi PUBG'yi kasmadan en yüksek ayarlarda oynatıyor, hatta God Of War'ı da kasmadan oynatıyor, denenmiş, hatta satma sebebi de oyun oynamaya vakit bulamamasıymış. Görmek isterseniz ilan numarası da 1038952795 idi.

Sizinki neden kasıyor ve yeni sisteme geçmek istiyorsunuz anlamadım, umarım sorunlarınız çözülür.
o sistem b.ihtimal benim sistemi kopyalamışlar.

evet 4690 da hocam i7 4790k alsam işlemci ramlaride 3200mhz li 8x2 alsam ilerdede bi ekran kartı alsam dediğim oyunları oynayabilir miyim?
su soruma cevap verebilecek yokmu?

gunesme

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Güneş
Anladım, sizin adınıza çok üzüldüm, isminizi ve soyadınızı da kopyalamışlar, üstelik bilgisayarın olduğu iddia edilen fotoğrafları bile yüklemişler, hatta konumunuz bile aynı görünüyor.

Ürünü satabilmek için de burada yazdığınızdan farklı olarak yalanlar söylemişler...
Ülkede bir ticaret ahlakı kalmadı, siz de bu olay sonrası farketmişsinizdir. sevgiler.

Top Bottom