quartle
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,458
onu siz göz zevkinize göre seçin hocam biz olur olmaz diyelim ondan atmadımkasa ve güç kaynağıda atabilir misiniz
onu siz göz zevkinize göre seçin hocam biz olur olmaz diyelim ondan atmadımkasa ve güç kaynağıda atabilir misiniz
hocam ben kasalardaki soğutma performansı ve güç kaynağının ne seviyede olmasını anlamıyorum bir kaç tane model atarsanız çok sevinirimonu siz göz zevkinize göre seçin hocam biz olur olmaz diyelim ondan atmadım
kasa psu da ayrı ayrı olabilirhocam ben kasalardaki soğutma performansı ve güç kaynağının ne seviyede olmasını anlamıyorum bir kaç tane model atarsanız çok sevinirim
hocam 750 w daha iyi olmazmıkasa psu da ayrı ayrı olabilir
![]()
CORSAIR 3000D AIRFLOW 650W 80+ Bronze RGB Tempered Glass USB 3.2 Siyah ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA
CORSAIR 3000D AIRFLOW 650W 80+ Bronze RGB Tempered Glass USB 3.2 Siyah ATX Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile CC-9020162-EU ITOPYA'dawww.itopya.com
650de yeter ama ilerde yükseltme yaparım derseniz 750 de alabilirsinizhocam 750 w daha iyi olmazmı
hocam anladığım kadarıyla sizin attığınız sistem kasa ile birlikte 52 53 k ya gelicek benim attığım sistem de ryzen 5 7600 ile birlikte 54 k soğutma ile birlikte 55 56 olucak arada 3 4 bin tl lik bir fark var üsttelik game garajdan alırsam 6 taksit imkanım var ve muhattabım olucak sadece 1 yer var 3 4 bin tl fazla verip ordan almayı tercih edicem gibi duruyor650de yeter ama ilerde yükseltme yaparım derseniz 750 de alabilirsiniz
size sorum fsp cmt318 750w bronz nasıl bir üründür başka bir model tercih etmelimiyim650de yeter ama ilerde yükseltme yaparım derseniz 750 de alabilirsiniz
benimki seçtiğiniz kasaya göre 50ye falan gelir ortalamahocam anladığım kadarıyla sizin attığınız sistem kasa ile birlikte 52 53 k ya gelicek benim attığım sistem de ryzen 5 7600 ile birlikte 54 k soğutma ile birlikte 55 56 olucak arada 3 4 bin tl lik bir fark var üsttelik game garajdan alırsam 6 taksit imkanım var ve muhattabım olucak sadece 1 yer var 3 4 bin tl fazla verip ordan almayı tercih edicem gibi duruyor