Neler Yeni

Sisteme HDD takınca boot alamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Can
Instagram
https://www.instagram.com/can.php/
Twitter
cnzdmr
Öncelikle sorunun elimde eski bir HDD var 500gb kendi laptop'dan söküştüm satarken statikli poşete koyup kutulayıp saklamıştım bugün çıkardım taktım pc ye boot almadı sonradan aklıma geldi için de win10 kurulu kapatıp bios dan önceligini en sona aldım fakat yine boot alamadım bu sefer pc açıkken sata kablosunu bagladım hdd yi okudu fakat bir süre sonra otomatik kapattı kendini içinde önemli dosyalarım var (eski resimler videolar vs) yani bir daha geri alamayacağım şeyler bunları kurtatmanın bir yolu yokmudur?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle sorunun elimde eski bir HDD var 500gb kendi laptop'dan söküştüm satarken statikli poşete koyup kutulayıp saklamıştım bugün çıkardım taktım PC ye boot almadı sonradan aklıma geldi için de win10 kurulu kapatıp bios dan önceligini en sona aldım fakat yine boot alamadım bu sefer PC açıkken sata kablosunu bagladım HDD yi okudu fakat bir süre sonra otomatik kapattı kendini içinde önemli dosyalarım var (eski resimler videolar vs) yani bir daha geri alamayacağım şeyler bunları kurtatmanın bir yolu yokmudur?

Ekler

• IMG_20201105_221043.jpg
    IMG_20201105_221043.jpg
    2.6 MB · Hit: 30
Top Bottom