Hocam benim de am4 sistemim vardı. Bir çok parçasını sattım, şimdi am5'e geçeceğim. Bence önemli olan aradaki fps değil önünün açık olması.Anakart ve RAM ekstra masrafa giriyor. Ryzen 7 5800x3D ile Ryzen 7 7800x3D arasında 30 FPS fark var. YouTube'dan öyle gördüm.
Tamam Asus al da 750W'a 8400 TL verilir mi? Parmakla gösterirler adamı Allah'ıma.Sistem çoğunluğu Asus. Asus alayım diyorum.
Rog gereksiz pahalı hocamSistem çoğunluğu Asus. Asus alayım diyorum.
AM5 geçir o bütçeyle.Aklımda Ryzen 7 5800x3D + ASUS ROG 1000W PSU var. İşlemci 12k ₺, PSU 8k ₺ civarında. PSU biraz daha düşük bir şey alıp 32GB RAM mı yapsam diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bütçeyi söylemeyi unutmuşum.
Bütçe: 20k ₺
Sistem:
Ryzen 5 2600/ASUS TUF GAMING B450M-Plus/ASUS TUF GAMING RTX3060ti/Corsair 2x8GB Ram/Cooler Master Masterbox 5 lite Kasa&PSU/Kingston 1TB M2 SSD Kingston 240GB Sata SSD WD Blue 1TB HDD
Soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum.AM5 geçir o bütçeyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
High power kaliteli PSU alırız uyguna.
Dizeriz la 4k ya anakartı, bi de 7500F işlemci alırız elindekileri de satarsın 4-5K da ordan gelir derken hallederiz çiçek gibi sistemi.Anakart ram çok pahalı be hocam. Ben kaliteli şeyler alırım. Bütçeyi aşar gider
Hocam geçen sene 6000 mhz ramlere çok diyorduk bugün 7600-7800 mhz ramler var. Firmalar artık ddr5 üzerinde geliştirmeler yapıyor. Belki 2-3 yıl sonra çok daha iyi ramler ekran kartları çıkacak ama ddr4 aynı yerde kalacak. A bu güzelmiş geçeyim dediğiniz zaman Türkiye'de yaşadığınız için o zamanın parasıyla 1200-1500 dolarlık olacaksınız.Önünün açık olması ne demek
Apple otomatik düzeltme mağduru olmuş durumdayımHocam geçen sene 6000 mhz ramlere çok diyorduk bugün 7600-7800 mhz ramler var. Firmalar artık ddr5 üzerinde geliştirmeler yapıyor. Belki 2-3 yıl sonra çok daha iyi ramler ekran kartları çıkacak ama ddr4 aynı yerde kalacak. A bu güzelmiş geçeyim dediğiniz zaman Türkiye'de yaşadığınız için o zamanın parasıyla 1200-1500 dolarlık olacaksınız.
Sofu bir şey de elim ayağım titriyor Asus düşmanlığım kendini ele veriyorDizeriz la 4k ya anakartı, bi de 7500F işlemci alırız elindekileri de satarsın 4-5K da ordan gelir derken hallederiz çiçek gibi sistemi.