Neler Yeni

Çözüldü✓ Sistemi darboğaza soktuğumda arkaplan darboğazı ne kadar öldürücü olur?

Ozmenali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Özmen
Ryzen 5 3600 işlemcisi olan sistemimde ekran kartı yükseltmesine gitmek istiyorum. 4060 ti'ya göz diktim. 2k oyun test videolarına göre darboğaz yapmadığını görüyorum sistemin. Soğutucuyu, termal macunu yenileyeceğim. Ayrıca olası bir anakart yanma sorunu falan da umrumda değil, yakın zamanda sistem değişikliğine gideceğim zaten. Ekran kartını biraz daha erkenden kullanmak istiyorum. Neyse soruma gelelim 1080p oyun testlerinde ise darboğaz yapıyor ryzen 5 3600-4060ti eşleşmesi. Her oyunda 2k olmadığı için 1080p'de darboğazda iken arka plandaki uygulamaların çalışması nasıl olur? Mavi ekran mı yerim, yoksa alt tap yaparken, arka plan uygulamalarının işleyişi yavaşlar ama yine de devam mı eder, sistem kitlenip kalır mı? Bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar cevap verebilir mi?

TechGuy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Cemil Ciger
Sistem normal çalışır, sorun yaratmaz. Ama oyun konusunda 2K da kurtarmaz. İşlemcinin önbelleği ve tek çekirdek gücü ortada.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Hiç bir şey olmaz. Sadece ekran kartın %100 çalışmaz. Darboğaz fiziksel olarak zararlı değil. Sadece işlemcin ekran kartından daha çok çalışır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her oyunda 2k olmadığı için
Bir de tam olarak şunu anlamadım. Hangi oyunda 2k yok?

Ozmenali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Özmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her oyunda 2k tabanı olmuyor diye biliyorum emin olmamakla beraber ama tepkinizden bilgimin yanlış olduğunu düşünmeye başladım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,572
Üyeler
163,014
Son üye
MarcoX2
Top Bottom