Sistemi yükseltmek mi, Sıfırdan toplamak mı?

Ekran kartı kutusuz geliyormuş saçma değil mi? Yarın bir gün arıza olduğunda garantiye nasıl verecek?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca 23k ya bulunabiliyor bu sistem biraz daha ekleyerek daha iyi işlemci vs. eklenebiliyor.
Ekran Kartı kutusuz gelmez ya monteli gelir kutusu yanında gönderilir ya da kargo güvenlik nedeniyle takmazlar kutuda gönderirler.
İşlemci kutusuz olabilir.

Adam zaten 3500x kullanıyor. Geçen 1600 e sattım. Gidip o paralara satsın. Üstüne 1400 eklesin. 5600 alsın.

460 da 1.5 a falan gider. Ona da 8.5 ekleyip dalgasına baksın. Sistem satması 2 gün sürecek değil.
dostum yükseltme yapacak adam neden am4 te takılı kalsın bi yanda 7500f var bi yanda 5600 ayrıca kullandığı psu powerboost fazla konusmaya gerek yok

işlemci ekran kartı yükseltse yetiyor hocam. Allah için 10k vermek mi 25k çıkarmak mı?
elindeki sistemi de satıyo ya o bi anda yok olmayacak aynı fiyatlara geliyor işte

dostum yükseltme yapacak adam neden am4 te takılı kalsın bi yanda 7500f var bi yanda 5600 ayrıca kullandığı psu powerboost fazla konusmaya gerek yok
Benim sistemde daryun var sorun yaşamıyorum.

@Mercona oynayacağın oyunları paylaşır mısın senden ricam?

dostum bile bile mi yapıyorsun?

her yorumuma da gülücük atıp durma bilgin yoksa gelip burda insanları yanlış yönlendirme

elindeki sistemi de satıyo ya o bi anda yok olmayacak aynı fiyatlara geliyor işte
sabahtan beri sistem satmak kolay iş değil bekletir diyorum anlamakta zorluk cekıyorsunuz hocam galiba. Ya da yazıklarım umrunuzda değil. Gidin, bakın, okuyun. Ek olarak satsa da ederinin altına gidecek. Çok ölücü var piyasada. Bizde içindeyiz malum biliyoryz.

Red Dead Redemption 2, The Last Of Us Part 1 ve Part 2, Mortal Kombat 1, ve basit fps oyunları: Valorant

sabahtan beri sistem satmak kolay iş değil bekletir diyorum anlamakta zorluk cekıyorsunuz hocam galiba. Ya da yazıklarım umrunuzda değil. Gidin, bakın, okuyun. Ek olarak satsa da ederinin altına gidecek. Çok ölücü var piyasada. Bizde içindeyiz malum biliyoryz.
gayette satılır sistem ederini bulan her şey satılır

dostum bile bile mi yapıyorsun?

her yorumuma da gülücük atıp durma bilgin yoksa gelip burda insanları yanlış yönlendirme
i3 12100f kullanan birine göre baya iddialı yorum. Elime 50 den fazla anakart, ekran kartı, işlemci geçmiştir. Onlarca montaj, destek, yardım sağlamışımdır insanlara. Bilgimde var Allaha şükür. Boşa yazmıyoruz.

gayette satılır sistem ederini bulan her şey satılır
Aynen satarsın. 1 aya mı 2 aya mı orası muamma ama

Red Dead Redemption 2, The Last Of Us Part 1 ve Part 2, Mortal Kombat, ve basit fps oyunları: Valorant
sen arkadaşa bakma sen neden eski soket kullanıcaksın ki yenisi varken am4 e yatırım yap
i3 12100f kullanan birine göre baya iddialı yorum. Elime 50 den fazla anakart, ekran kartı, işlemci geçmiştir. Onlarca montaj, destek, yardım sağlamışımdır insanlara. Bilgimde var Allaha şükür. Boşa yazmıyoruz.

Aynen satarsın. 1 aya mı 2 aya mı orası muamma ama
kullandığım işlemciyle ne alakası var boş yapma istersem en kral sistemi toplarım gelip burada boş boş konuşma

sen arkadaşa bakma sen neden eski soket kullanıcaksın ki yenisi varken am4 e yatırım yap

kullandığım işlemciyle ne alakası var boş yapma istersem en kral sistemi toplarım gelip burada boş boş konuşma
Tamam kardeşim i3 ten devam et sen. Arkadaşa da çöp bi sistem aldırıp parasını harcayın. Ben logout atyorum bu konudan. Seni de engelliyorum. Bir daha denk düşmeyelim.

işlemci ekran kartı yükseltse yetiyor hocam. Allah için 10k vermek mi 25k çıkarmak mı?
Dostum R5 5600 aldı diyelim 3600TL'ye , ekran kartı olarak 4060 almak istese 14.000TL'de o tutuyor en az yaptı sana 17.600TL bu durumda o PSU'yu da değiştirmek lazım ona da ortalama 2000TL desen zaten 20 bin tl yapıyor.
Bu durumda elindekini satıp biriktirdiğini de üstüne koyarak daha yüksek ve üstelik ilerde güncellemeye müsait bir sistem kurabilir.

Geri