Benim bildiğim akım korumalı priz yüksek akımdan koruyor yani elektrik kesilmesiyle alakası yok.PSU iyi. Bir şey olacağını sanmam. Lakin yine de işi sağlama alıp akım korumalı priz almakta fayda var.
PSU iyiyse bir şey olmaz. Düşük ihtimalle oladabilir tabii garanti yok.çoğunluk olarak bir şey gelmez başına öğle değilmi psu iyi diye biliyorum
PSU iyi. Bir şey olacağını sanmam. Lakin yine de işi sağlama alıp akım korumalı priz almakta fayda var.
Akım korumalı priz nedir amacı nasıldır ve hangi prizi önerebilirsiniz en az 5 en fazla 6 yeri olsa sevinirimBenim bildiğim akım korumalı priz yüksek akımdan koruyor yani elektrik kesilmesiyle alakası yok.
(BELKİ YANLIŞ BİLİYORUMDUR.)
akım korumalı prizin asıl amacı cihazınızı ya da bileşenlerini yakabilecek yüksek voltajdan korumaktır. Aynı zamanda dalgalanma ve gürültülere karşı da cihazınızın etkilenme oranını düşüren bu priz çeşitleri, maalesef düşük voltaja karşı bir batarya içermedikleri için müdahale yapamazlar.Akım korumalı priz nedir amacı nasıldır
Bilmiyorum. Öneriyorlardı.Benim bildiğim akım korumalı priz yüksek akımdan koruyor yani elektrik kesilmesiyle alakası yok.
(BELKİ YANLIŞ BİLİYORUMDUR.)
Peki bilgisayarıma sorun olmayacak priz önerebilir misiniz? başına bir şey gelmesini istemem doğrusuakım korumalı prizin asıl amacı cihazınızı ya da bileşenlerini yakabilecek yüksek voltajdan korumaktır. Aynı zamanda dalgalanma ve gürültülere karşı da cihazınızın etkilenme oranını düşüren bu priz çeşitleri, maalesef düşük voltaja karşı bir batarya içermedikleri için müdahale yapamazlar.