Fan sesi ise işlemci fanı o zaman. Fan sesi değilse nasıl bir ses olduğunu söyler misin?Sistem de fanları durdursam bile bir ses var bu sesi ne yapmam lazım ekran kartı olsun bütün fanlar durdurdum ama ses geçmiyor
Bütün fanlar işlemci fanı dahil ekran kartı durdurdum garip bir ses var psu dan geleceğini düşünüyorum nzxt c550 yarı modüler kullanıyorum herhangi bir oyundan ya bir şeyde olmuyor direk bilgisayar açılınca garip bir ses geliyorFan sesi ise işlemci fanı o zaman. Fan sesi değilse nasıl bir ses olduğunu söyler misin?
Hocam psu sesi bu muhtemelen. Psu fanında balans var gibi geldi banaMesaj otomatik birleştirildi:
attım
Psuyu bağlantılarını çıkarıp güçten kesmeden izleyip dinleyebilir misin (kasanın dışına çıkararak biraz)ne yapmak lazım=?
Yani sesin oradan gelip gelmediğini anlamak için kasanın dışından dinlemek lazım. Tüm fanlar durmuş pozisyondayken çalışan tek fan psu'dur başka bir ses kaynağı gelmiyor aklımabağlantılarını çıkarmak zor olur kablolaması baya sıkı ve bağlı
Coilwhine sorunu olabilir muhtemelen şimdi baktım da birebir benziyor performans yada başka arızaya yol açmıyor ama sesi rahatsız ediciymişYani sesin oradan gelip gelmediğini anlamak için kasanın dışından dinlemek lazım. Tüm fanlar durmuş pozisyondayken çalışan tek fan psu'dur başka bir ses kaynağı gelmiyor aklıma
Coilwhine de mümkün ama videoda o kadar detaylı alamıyoruz tabi ki sesiCoilwhine sorunu olabilir muhtemelen şimdi baktım da birebir benziyor performans yada başka arızaya yol açmıyor ama sesi rahatsız ediciymiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
benimki de sesi rahatsız ediyor öyle oyunlarda bir kötü performans yaşamadım hatta
video daki ses sadece psu dan geliyor ekran kartı yada işlemci sıvı soğutma olsun kasa fanları onları komple durdurdum yakından dinleyince de fark ediliyor psu dan geldiğiCoilwhine de mümkün ama videoda o kadar detaylı alamıyoruz tabi ki sesi