BUna benzerleri araştır fiyat bilgisi edin ondan sonra o fiyattan 4 5 bin aşa koy ederinde satiyim hızlı gitsin diyorsan öyle bir şey imkansız.Arkadaşlar 3070ti i5 12.nesilli bir sistemim var vg27aqz monitör var bunları acil şekilde nasıl satabilirim
Monitör dahil 27k iyi mi?sahibinden,donanım arşivi, letgo buralara koyucaksın çok öldüm bittim hemen satmaalıyım dersende bilgisaayarcılara gidicen 20k ise sana 13-15k teklif etcekler.
BUna benzerleri araştır fiyat bilgisi edin ondan sonra o fiyattan 4 5 bin aşa koy ederinde satiyim hızlı gitsin diyorsan öyle bir şey imkansız.
ölü fiyatta koy sahibindene
Arkadaşlar sistemin içeriği şöyle:Ne kadar ucuza koyarsan o kadar hızlı satılır.
alan çıkmaz bu paralaraArkadaşlar sistemin içeriği şöyle:
Kasa:
✓İ5 12400F
✓KİNGSTON FURY RGB 16*2 3600 MHZ RAM
✓WD 500GB M2 SSD
✓ASUS TUF GAMİNG RTX 3070 Tİ RGB EKRAN KARTI
✓ASUS TUF GAMİNG GT301 ARGB GAMİNG KASA
✓Asus ROG-STRIX-650G 650W Power Supply
✓İSTEDİĞİNİZ BÜTÜN OYUNLARI YÜKSEK GRAFİK AYARLARINDA RAHATLIKLA OYNAYABİLİRSİNİZ.
MİMARİ VE GRAFİK PROGRAMLARINIDA RAHATLIKLA KULLANABİLİRSİNİZ.
Monitör:
✓ASUS TUF GAMİNG VG27AQZ 165HZ MONİTÖR
✓ASUS VS197 60 HZ MONİTÖR
Ekstra:
F160 monitör kolu
Hepsini 43.500 yazdım
hocam kaç yazıcam başkaalan çıkmaz bu paralara
fiyatı iyi veya kötü bu kadar paralara satılmaz dediğiniz kadar hızlıhocam kaç yazıcam başka
Sıfır olsa da 43.500 vermezdim. Monitörler ne kadar ediyor onu bilmiyorum ama kasa etse etse 20k falan eder max rakam o da.
Sıfır olsa da 43.500 vermezdim. Monitörler ne kadar ediyor onu bilmiyorum ama kasa etse etse 20k falan eder max rakam o da.