Neler Yeni

Sitelerin Ekran Kartı Stoklarını Açmaları Ne Anlama Geliyor?

ExploiT

80+ Bronze
iki sitede de zaman sayacı var bence kampanya al sat değerlendirilebilir. biranda bu fiyatlar bence normal değil

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,981
İsim
göksel yurtcan
piyasa bir anda çakıldı resmen bir günde haydi indirimler 1650/1650s lerede vursun 1050ti satıp alayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

iki sitede de zaman sayacı var bence kampanya al sat değerlendirilebilir. biranda bu fiyatlar bence normal değil
? nasıl zaman sayacı ne

ExploiT

80+ Bronze

? nasıl zaman sayacı ne
İtopya
1624372981414.png

Gamegaraj
1624373009361.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon
Arkadaşlar burada bir olaylar dönüyor yakında kokusu çıkar. Birden ekran kartı stoğumu geldi dolar 8.80 iken ? Veya ne olduda bu kadar kart hazır sistemle değilde sitede tek satışa açıldı ?

Benim görüşüm : Burada güzelce mining yapıp kartları mis gibide kullandılar. Vakti geçince üreticiye gönderdiler yok fanı ses yapıyor yok kart sesli çalışıyor diyip kartları sıfır değişim yaptılar şimdi verdiler piyasaya sürdüler.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,981
İsim
göksel yurtcan
bun sayaçlar yenilenecek yeni stok girilecek gece 12 de izle

Arkadaşlar burada bir olaylar dönüyor yakında kokusu çıkar. Birden ekran kartı stoğumu geldi dolar 8.80 iken ? Veya ne olduda bu kadar kart hazır sistemle değilde sitede tek satışa açıldı ?

Benim görüşüm : Burada güzelce mining yapıp kartları mis gibide kullandılar. Vakti geçince üreticiye gönderdiler yok fanı ses yapıyor yok kart sesli çalışıyor diyip kartları sıfır değişim yaptılar şimdi verdiler piyasaya sürdüler.
reis ama bunada
bruh.jpg

ExploiT

80+ Bronze
bun sayaçlar yenilenecek yeni stok girilecek gece 12 de izle
Dediğini itopya hep yapıyor haklısın ama gamegaraj da bittimi bitiyor bence yinede bu fiyatlar normal değil benim fikrim kısa süreli olacak fiyatlar diğer satış yerlerinde fiyatlar tavanken neden ikisinde fiyat düşük ? kısa süreli kampanya olabilir takip etmek gerek

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,981
İsim
göksel yurtcan
Dediğini itopya hep yapıyor haklısın ama gamegaraj da bittimi bitiyor bence yinede bu fiyatlar normal değil benim fikrim kısa süreli olacak fiyatlar diğer satış yerlerinde fiyatlar tavanken neden ikisinde fiyat düşük ? kısa süreli kampanya olabilir takip etmek gerek
ben gamegarajda sistwmin 5 kez yenilendiğini gördüm

Ben diyeceğimi dedim. İtopyanın kocaman deposu tesisi var kim ne diyebilir ? Hadi diyelim yapmadı nereden geldi bu kadar kart gök yüzünden mi ? :)
bruh.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon
1-2 ilan değil arkadaşlar geçen yıl üretilmiş kartlardan bile stok stok var gözüküyor hayırdır geçen yıl üretilmiş RX5600 kartlar ne alaka ? Aylarca yok diyordunuz koymuyordunuz nolduda koymak aklınıza geldi..

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,981
İsim
göksel yurtcan
1-2 ilan değil arkadaşlar geçen yıl üretilmiş kartlardan bile stok stok var gözüküyor hayırdır geçen yıl üretilmiş RX5600 kartlar ne alaka ? Aylarca yok diyordunuz koymuyordunuz nolduda koymak aklınıza geldi..
nerde rx5600 var? (varmış) ama yinede
bruh.jpg

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,981
İsim
göksel yurtcan
Evet ama genede daha tutarlı itopya hep zaman yeniliyor gamegaraj da o pek yok temkinli yaklaşmak lazım ben bu düşüşün normal olduğunu düşünmüyorum piyasa hala pahalı
siz doğru söylüyorunuz ama @SiyahLimon un dediğine
bruh.jpg
denir

Top Bottom