? nasıl zaman sayacı neiki sitede de zaman sayacı var bence kampanya al sat değerlendirilebilir. biranda bu fiyatlar bence normal değil
İtopyaMesaj otomatik birleştirildi:
? nasıl zaman sayacı ne
bun sayaçlar yenilenecek yeni stok girilecek gece 12 de izle
reis ama bunadaArkadaşlar burada bir olaylar dönüyor yakında kokusu çıkar. Birden ekran kartı stoğumu geldi dolar 8.80 iken ? Veya ne olduda bu kadar kart hazır sistemle değilde sitede tek satışa açıldı ?
Benim görüşüm : Burada güzelce mining yapıp kartları mis gibide kullandılar. Vakti geçince üreticiye gönderdiler yok fanı ses yapıyor yok kart sesli çalışıyor diyip kartları sıfır değişim yaptılar şimdi verdiler piyasaya sürdüler.
Dediğini itopya hep yapıyor haklısın ama gamegaraj da bittimi bitiyor bence yinede bu fiyatlar normal değil benim fikrim kısa süreli olacak fiyatlar diğer satış yerlerinde fiyatlar tavanken neden ikisinde fiyat düşük ? kısa süreli kampanya olabilir takip etmek gerekbun sayaçlar yenilenecek yeni stok girilecek gece 12 de izle
Ben diyeceğimi dedim. İtopyanın kocaman deposu tesisi var kim ne diyebilir ? Hadi diyelim yapmadı nereden geldi bu kadar kart gök yüzünden mi ?bun sayaçlar yenilenecek yeni stok girilecek gece 12 de izle
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis ama bunada
Alıntıyı görüntüle
ben gamegarajda sistwmin 5 kez yenilendiğini gördümDediğini itopya hep yapıyor haklısın ama gamegaraj da bittimi bitiyor bence yinede bu fiyatlar normal değil benim fikrim kısa süreli olacak fiyatlar diğer satış yerlerinde fiyatlar tavanken neden ikisinde fiyat düşük ? kısa süreli kampanya olabilir takip etmek gerek
Ben diyeceğimi dedim. İtopyanın kocaman deposu tesisi var kim ne diyebilir ? Hadi diyelim yapmadı nereden geldi bu kadar kart gök yüzünden mi ?
nerde rx5600 var? (varmış) ama yinede1-2 ilan değil arkadaşlar geçen yıl üretilmiş kartlardan bile stok stok var gözüküyor hayırdır geçen yıl üretilmiş RX5600 kartlar ne alaka ? Aylarca yok diyordunuz koymuyordunuz nolduda koymak aklınıza geldi..
ben gamegarajda sistwmin 5 kez yenilendiğini gördüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
siz doğru söylüyorunuz ama @SiyahLimon un dediğineEvet ama genede daha tutarlı itopya hep zaman yeniliyor gamegaraj da o pek yok temkinli yaklaşmak lazım ben bu düşüşün normal olduğunu düşünmüyorum piyasa hala pahalı