Neler Yeni

Sıvı Soğutma Anakartıma Uygun mu

Lothbrok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış Öksüz
Dünkü fırsat sistemi satın aldım , anakartımda yükseltme yaptım(daha fazla yükseltme olmuyordu) seçtiğim anakart

Sıvı soğutucu
https://www.itopya.com/corsair-h100-rgb-240mm-islemci-sivi-sogutucu_u14593

Sıvı soğutmayı da 3100 tl ye buldum bilindik marka olduğundan bunu tercih ettim diğer yerlere göre de fiyat avantajı çok yüksekti başka önerileriniz varsa ondan alırım. Neyse asıl sorum şu : Yorumları okuduğumda bazıları anakartlarında 5V ARGB desteği olmadığını söylemişler. Acaba bu anakartta var mı özelliklerini inceledim ama anlayamadım . Rgb si çalışsın istiyorum

hilas0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Salih
Dünkü fırsat sistemi satın aldım , anakartımda yükseltme yaptım(daha fazla yükseltme olmuyordu) seçtiğim anakart

Sıvı soğutucu

Sıvı soğutmayı da 3100 TL ye buldum bilindik marka olduğundan bunu tercih ettim diğer yerlere göre de fiyat avantajı çok yüksekti başka önerileriniz varsa ondan alırım. Neyse asıl sorum şu : Yorumları okuduğumda bazıları anakartlarında 5V ARGB desteği olmadığını söylemişler. Acaba bu anakartta var mı özelliklerini inceledim ama anlayamadım . Rgb si çalışsın istiyorum
Rgb özelliği bu anakartta yok diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soğutma olarakta bu indirimde ve 420mm kasaya sığarsa bunu al

Lothbrok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış Öksüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
14 numaradaki yer = bu aşağıda fotoğrafta paranteze aldığım yer. hocam bahsedilen 5V bu mu işaretlediğim yer mi acaba

Bir de kasam bu, ön panel max 360 mm destekliyor ama ben öne takmak istemiyorum. Üst panele 240 takmak istiyorum

Ekler

• IMG_9297.png
    IMG_9297.png
    2.1 MB · Hit: 32

Lothbrok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış Öksüz
Anakartım +5v ARGB destekliyor mu arkadaşlar

yenerinho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ufuk yener
bildiğim kadarıyla 3pin olan kısım 5v argb, 4 pin olan kısım 12v rgb girişi diye biliyorum. Attığınız fotoğrafta yanyana ikisi de mevcut gözüküyor.

Lothbrok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış Öksüz
bildiğim kadarıyla 3pin olan kısım 5v argb, 4 pin olan kısım 12v rgb girişi diye biliyorum. Attığınız fotoğrafta yanyana ikisi de mevcut gözüküyor.
Hocam inşallah öyledir ya almayı düşünüyorum 3100 tl fiyatı da iyi gibi argb çalışmazsa üzülürüm

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,340
İsim
Hacı

Sıvı soğutucu

Sıvı soğutmayı da 3100 TL ye buldum bilindik marka olduğundan bunu tercih ettim diğer yerlere göre de fiyat avantajı çok yüksekti başka önerileriniz varsa ondan alırım. Neyse asıl sorum şu : Yorumları okuduğumda bazıları anakartlarında 5V ARGB desteği olmadığını söylemişler. Acaba bu anakartta var mı özelliklerini inceledim ama anlayamadım . Rgb si çalışsın istiyorum
Uyumlu da 3K ya ARCTİC 360MM varken asla alınmaz.

14 numaradaki yer = bu aşağıda fotoğrafta paranteze aldığım yer. hocam bahsedilen 5V bu mu işaretlediğim yer mi acaba

Bir de kasam bu, ön panel max 360 mm destekliyor ama ben öne takmak istemiyorum. Üst panele 240 takmak istiyorum

Öne takmyacaksanız bu var 3k ya.

Lothbrok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış Öksüz
Uyumlu da 3K ya ARCTİC 360MM varken asla alınmaz.

Öne takmyacaksanız bu var 3k ya.
Hocam bunu ilk defa duydum daha mı kaliteli, bir de ramlere falan değer mi acaba radyatörü büyükmüş herhalde. 240 yeterli olmaz mı ryzen 5 7600 için

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,340
İsim
Hacı
Hocam bunu ilk defa duydum daha mı kaliteli, bir de ramlere falan değer mi acaba radyatörü büyükmüş herhalde. 240 yeterli olmaz mı ryzen 5 7600 için
Arctic piyasanın en kaliteli sıvı soğutma üreticilerinden.
Rame değebilir kalın olduğu için.
Yukarıdan Rame uzunluğu ölçsene 6.3cm veya fazla boşluk kurtarır yoksa değer.

Lothbrok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış Öksüz
Arctic piyasanın en kaliteli sıvı soğutma üreticilerinden.
Rame değebilir kalın olduğu için.
Yukarıdan Rame uzunluğu ölçsene 6.3cm veya fazla boşluk kurtarır yoksa değer.
sistemi yeni aldım valla beklesem mi acaba indirimde güzel duruyor kaçırmamakta lazım gibi

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,340
İsim
Hacı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,309