Neler Yeni

Yardım Sıvı Soğutma Arızası Nasıl Anlaşılır acill yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Metincan ATAY
pcyi stress testine soktum sıvı soğutma borularından biri çok sıcak diğeri buz gibiydi sıcak olanda akışı hissedebilirken soğuk olanda herhangi bir akış hissedemedim sıvı soğutmanın bozulmuş olma ihtimali nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Yuzarsef
aga birinden soğuk birinden sıcak olması normal zaten sıkıntı ne?

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
Hocam zaten mantığıken bir borunun sıcak birinin ise soğuk olması lazım. Sıcaklık değerlerinde bir problem yok ise soğutmada da problem yoktur.

AyhanKaaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ayhan Kaan
Soğuk olan kısım radyotörden gelen boru. Sıcak olan kısım işlemciden radyotöre giden boru. Panik yapma normal

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Metincan ATAY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam zaten mantığıken bir borunun sıcak birinin ise soğuk olması lazım. Sıcaklık değerlerinde bir problem yok ise soğutmada da problem yoktur.
bende öyle biliyordum şimdi internette bir yazı okudum bende şaşırdım o yüzden sormak istedim işlemci sıcaklığım yükte 100 dereceye geliyor sıvı soğutmamın fanları durdu artık çalışmıyor termal macunu yeni değiştirdim 2 hafta oluyor ama silverstone'un kendi termal macununu kullandım kullanmadan öncede yükte 100 dereceyi görüyordu son 1-1.5 aydır sistemimde ısınma sorunu var ve bunu bir türlü aşamadım

AyhanKaaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ayhan Kaan
bende öyle biliyordum şimdi internette bir yazı okudum bende şaşırdım o yüzden sormak istedim işlemci sıcaklığım yükte 100 dereceye geliyor sıvı soğutmamın fanları durdu artık çalışmıyor termal macunu yeni değiştirdim 2 hafta oluyor ama silverstone'un kendi termal macununu kullandım kullanmadan öncede yükte 100 dereceyi görüyordu son 1-1.5 aydır sistemimde ısınma sorunu var ve bunu bir türlü aşamadım
Bu nasıl bi sıçaklık. Radyotörlerine elle bi test yap Sıcaklık ortalama olması azım. Stok fanla o dereceyi zor. Görüyorsun. Macun değiştirilen soğutucuyu tam dakamsmış olabilir misin

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,070
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sıvı soğutmanın fanları durduysa sorun belli değil mi zaten?

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Metincan ATAY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıvı soğutmanın fanları durduysa sorun belli değil mi zaten?
sıvı soğutma daha önce sıkıntı yarattığı için yenisi geldi bu yüzden sıvı soğutmadanda şüpheleniyorum rahatsız oluşum bundan kaynaklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu nasıl bi sıçaklık. Radyotörlerine elle bi test yap Sıcaklık ortalama olması azım. Stok fanla o dereceyi zor. Görüyorsun. Macun değiştirilen soğutucuyu tam dakamsmış olabilir misin
şöyle ki 10600k işlemci kullanıyorum fansız pf240 sıvı soğutmam var sıvı soğutmamın fanları 3 kere değişime gitti 1 kerede komple sıvı soğutma değişti kaç yıldır macun yenilerim osuyla busuyla uğraşırım bilgisayarın ama ilk defa başıma böyle bir şey geldi macunu bu olaydan sonra yeniledim tekrar oturtamama ihtimalim yok şimdi 2 ya da 3 tane daha fan alacağım sonra bilgisayarı komple söküp tekrar kurcam format atıcam bakalım umarım ısınma problemim ortadan kalkar

Son düzenleme:
Top Bottom