Arkadaşlar merhaba kasam darkflash dk431 işlemcim 5600 360mm sıvı soğutma bakıyorum öneriniz varmıdır acaba kasayla uyumlu olsun diye darkflashin 360mm sıvı soğutucuları var sizce marka vs olarak çok farkedermi bir diğer aklimdakide
bütçe kaçArkadaşlar merhaba kasam darkflash dk431 işlemcim 5600 360mm sıvı soğutma bakıyorum öneriniz varmıdır acaba kasayla uyumlu olsun diye darkflashin 360mm sıvı soğutucuları var sizce marka vs olarak çok farkedermi bir diğer aklimdakide
SilverStone PF360 modeli
İleride işlemci vs degisicem hocam5600 işlemci için 360 mm sıvı soğutma bakıyorsun. Sebep?
+1 https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-ak400-120-mm-intel-1700p-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-43859işlemci değişiceksen al derim de değişmeyeceksen ona hava soğutucu al .
bütçen kacİleride işlemci vs degisicem hocam
Yani hocam 4 4.5k civarıbütçe kaç
Yani hocam 4 4.5k civarı
hiç duymadım o markaları o yüzden pek bilgim yok ama bu bütçede lt720 en mantıklısı olur ilerideki işlemcilerdede sorun yaşamazsınızHocam dediğim gibi söylediğim markaları onerirmisniz ilk başta da darkflash 2.5k 360mm soğutucusu
Bu kadar parayı soğutmaya harcama, git 2. El de olsa bir 5800, 5800x3d al. Önce işlemci bakılır. Soğutma değil. Paranı sokağa atma. O işlemci üfleyerek bile soğutulur. 5600x vardı bende. Stok soğutucu bile yetiyor.İleride işlemci vs degisicem hocam
darkflashı bilmiyorumda . bitfenix veya deepcool alabilirsin 3-4 k arası bir şey.Hocam dediğim gibi söylediğim markaları onerirmisniz ilk başta da darkflash 2.5k 360mm soğutucusu