Neler Yeni

Sıvı soğutmanın çalışma mantığı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Arda
Merhabalar. Ben sıvı soğutma almayı düşünüyorum fakat merak ettiğim 2 soru var.
1. sıvı soğutmanın fanları aynı kasa fanları gibi kasa içi sıcaklığı da azaltıyor mu?
2. benim kasamın üst kısmında ekstra 1 adet fan takılı. Sıvı soğutmayı başka bir yere kurabilir miyim?
Kasam Corsair Spec 05.

Lykia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Utku istek
1. sıvı soğutmanın fanları aynı kasa fanları gibi kasa içi sıcaklığı da azaltıyor mu?
2. benim kasamın üst kısmında ekstra 1 adet fan takılı. Sıvı soğutmayı başka bir yere kurabilir miyim?
Kasam Corsair Spec 05.
fanları ayarlarsan sıcak havayı dışarı atıyor diye biliyorum 2. sorun hakkında bir bilgim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasam Corsair Spec 05.
ama yukarıdaki fanı çıkartabilirsin benim dediğim doğruysa sıcak havayı dışarı atıyorsa sıvı soğutma

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fanları ayarlarsan sıcak havayı dışarı atıyor diye biliyorum 2. sorun hakkında bir bilgim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama yukarıdaki fanı çıkartabilirsin benim dediğim doğruysa sıcak havayı dışarı atıyorsa sıvı soğutma
Teşekkürler fakat kasam biraz küçük.Sığacaktır değil mi

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Teşekkürler fakat kasam biraz küçük.Sığacaktır değil mi
240mm sıvı soğutma kullanabilirsin. Sana tavsiyem üst tarafa egzoz şeklinde takman. Yani içerideki havayı dışarı atacak şekilde. Üstte duran fanı da ön tarafa takviye olarak takabilirsin.

Top Bottom