Sıvı sogutmam bozulmuştu garantiye verdim sifirini gönderdiler. Şimdi herseyi tamamladım kablolama kaldı. Pompa gücünü cpu_fan a taktım fan ve rgb leri arkadaki tt view 51 rgb fan hub a taktım güç almıyor yardım edecek varmi foto atabilirm
Fotoğrafları atabilir misiniz anakart modelinizi ve soğutma modelinizi de yazarsanız daha rahat yardımcı olunur.Sıvı sogutmam bozulmuştu garantiye verdim sifirini gönderdiler. Şimdi herseyi tamamladım kablolama kaldı. Pompa gücünü cpu_fan a taktım fan ve rgb leri arkadaki tt view 51 rgb fan hub a taktım güç almıyor yardım edecek varmi foto atabilirm
Yukarıya attim bildirim gitmemiştir diye burdan da yazıyorumFotoğrafları atabilir misiniz anakart modelinizi ve soğutma modelinizi de yazarsanız daha rahat yardımcı olunur.
Nasıl yani?Pc de komple hayat yok
Videoyu zaten izlemiştim senin linke basınca direkt izlediğim yere attı. Tam 15 saniye sonra istediğim anahtar kelimeyi aldim sorun çözüldü. Itopyanin kendi yaptığı kablolamadan baya bi farklı oldu ama şuan hayat varHocam şöyle şuradan daha iyi anlarsınız sanırım sadece sorun rgb çalışmaması. Video
Evet thermaltake view 51 kasa içinde gelen rgb+fan kontrolcuöncelikle kasanın arkasında gördüğüm rgb kontrolcü mü ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
anakartına baktımda rgb girişi yokmuş. arkadaki aparat rgb kontrolcü olabilir. onun kablolarının girişi nasıl . resim atsana?
Soğutucun rgblerini oraya takabilirsin. fanlar içinse pompanınkini cpu_fan a tak . diğerlerini kontrolcüye tak .Videoyu zaten izlemiştim senin linke basınca direkt izlediğim yere attı. Tam 15 saniye sonra istediğim anahtar kelimeyi aldim sorun çözüldü. Itopyanin kendi yaptığı kablolamadan baya bi farklı oldu ama şuan hayat var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet thermaltake view 51 kasa içinde gelen rgb+fan kontrolcu