Yardım Sıvı soğutucu fanları hep 1000rpm dönüyor

mustibey

80+
Reaksiyon skoru
5
Sıvı soğutucu pompasını cpu fan a taktım fanları ise sys fan 2 ye taktım pompa rpm i değişiyor fakat fanlar hep aynı sıcaklığa tepki vermiyor bunu nasıl çözebilirim?

Sıvı soğutucu pompasını cpu fan a taktım fanları ise sys fan 2 ye taktım pompa rpm i değişiyor fakat fanlar hep aynı sıcaklığa tepki vermiyor bunu nasıl çözebilirim?
aio pump yok mu anakartta?

hocam anakartım aorus b450 elite galiba yok 4 adet sys fan girişi ve 1 adet cpu fan girişi var sadece
Kallavi duruyor anakart ama evet aio pump yok
1761681262167.webp

bu sorunu çözemez miyim ne yapmam gerek işlemci yüke girmesine rağmen fanlar hep sabit hızda dönüyor
Fan eğrisini düzenleyin eğer uygulaması varsa onun üstünden de deneyin bi

Fan eğrisini düzenleyin eğer uygulaması varsa onun üstünden de deneyin bi
uygulama soğutucumu görmüyor soğutucu bağlı fakat bağlı cihaz bulunamadı hatası veriyor. Biostan fan ayarı yapmayı denedim fanı sessiz moda almama rağmen hızını ya 100 e alıyor yada şuan olduğu gibi 1000rpm de kalıyor

uygulama soğutucumu görmüyor soğutucu bağlı fakat bağlı cihaz bulunamadı hatası veriyor. Biostan fan ayarı yapmayı denedim fanı sessiz moda almama rağmen hızını ya 100 e alıyor yada şuan olduğu gibi 1000rpm de kalıyor
aio pumpta pompayı göremediği için mi cihaz bulunamadı veriyor acep

sys fan 2 nin sıcaklığını system1 e alınca 1000rpm de kalıyor cpu ya alınca hızı otomatik 100 e alıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aio pumpta pompayı göremediği için mi cihaz bulunamadı veriyor acep
olabilir hocam asus tuf b450m de bu pompa girişinden varmı? evdeki yedek bilgisayarda o anakarttan var

sys fan 2 nin sıcaklığını system1 e alınca 1000rpm de kalıyor cpu ya alınca hızı otomatik 100 e alıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olabilir hocam asus tuf b450m de bu pompa girişinden varmı? evdeki yedek bilgisayarda o anakarttan var
Onda da yok
1761682164043.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,210
Üyeler
184,597
Son üye
Ultras25