GarrysCan
80+
Dahası
Merhaba, ana sorum şu 850-900TL'ye kadar bütçem var ve bu bütçeye sıvı soğutma almak istiyorum acaba bu bütçeye sıvı soğutma almaktansa 400-450TL'ye kule tipi hava soğutma mı tercih etmeliyim? Bu soruyu sorma amacım en ucuz 850-900TL'ye alacağım sıvı soğutmalar kaliteli olmayacaklar mı vs. çünkü 1500-2000TL verebileceğimi düşünmüyorum sıvı soğutmaya zaten 1500-2000TL'lik sıvı soğutmaların kalitesi üst seviyeler de, 900TL vererek paramı çöpe mi atmış olacağım acaba?
Kendi fiyat aralığım da bu ürünleri buldum sizce bunları almaktansa kaliteli kule tipi soğutma mı almalıyım? Bu ürünlere vereceğim 900TL çöpe mi gider? Yoksa beni çok iyi idare eder iyi almışım dedirtir mi? İşlemcim R5 3600 aşırı OC düşünmüyorum default ayarlarda kullanmayı düşünüyorum her zaman için. Eğer bu gösterdiğim sıvı soğutmalara 900TL vermek akılsızlık olur diyorsanız bu paraya sıvı soğutma vermek sadece çöpe atmak alıyorsan 1500-2000 arası kaliteli ürünleri al diyorsanız hava soğutmaya yöneleceğim ve önerilerinizi bekliyorum. Her türlü alınır diyorsanız üç ürün arasından hangisini alayım?
SilverStone PF240 ARGB 2x12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu (SST-PF240-ARGB) | Teknobiyotik
SilverStone Hakkında Dünyaca ünlü kasa, soğutucu ve güç kaynağı üreticisi SilverStone 2003 yılında kendi alanında uzman mühendislerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Yenilikçi kasa tasarımlarıyla her yıl ödül alan SilverStone Fortress FT02 modeliyle iF 2010 Product Design Award ödülüne...
www.teknobiyotik.com
SilverStone PF240 ARGB 2x12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu (SST-PF240-ARGB) | Teknobiyotik
SilverStone Hakkında Dünyaca ünlü kasa, soğutucu ve güç kaynağı üreticisi SilverStone 2003 yılında kendi alanında uzman mühendislerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Yenilikçi kasa tasarımlarıyla her yıl ödül alan SilverStone Fortress FT02 modeliyle iF 2010 Product Design Award ödülüne...
www.teknobiyotik.com
Arctic Liquid Freezer II - 240 Intel / AMD Uyumlu, 240mm Radyatörlü, 2x12cm P12 Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00046A) - İşlemci Soğutucu - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler: Radyatör Boyutu 277 x 120 x 38mm Fan Devir Aralığı 200-1800 RPM (120mm), 1000-3000 RPM (40mm) Maksimum Hava Akımı 56,3 CFM Soğutucu Blok...
www.teknobiyotik.com
Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu | ITOPYA
Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MLW-D24M-A18PC-R2 ITOPYA'da.
www.itopya.com
Kendi fiyat aralığım da bu ürünleri buldum sizce bunları almaktansa kaliteli kule tipi soğutma mı almalıyım? Bu ürünlere vereceğim 900TL çöpe mi gider? Yoksa beni çok iyi idare eder iyi almışım dedirtir mi? İşlemcim R5 3600 aşırı OC düşünmüyorum default ayarlarda kullanmayı düşünüyorum her zaman için. Eğer bu gösterdiğim sıvı soğutmalara 900TL vermek akılsızlık olur diyorsanız bu paraya sıvı soğutma vermek sadece çöpe atmak alıyorsan 1500-2000 arası kaliteli ürünleri al diyorsanız hava soğutmaya yöneleceğim ve önerilerinizi bekliyorum. Her türlü alınır diyorsanız üç ürün arasından hangisini alayım?