Neler Yeni

Öneri Sıvı Soğutucu Önerisi

Hangisini Almalıyım ?

• Corsair H100 240mm

Oylar: 6 54.5%
  • DeepCool Ls520 SE

Oylar: 4 36.4%
  • DeepCool Lt520

Oylar: 1 9.1%

• Oy kullanan toplam üye
    11

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Buğra
Dostlarım bu modeller arasında kaldım 7500f işlemci için alıyorum hangisi daha sessiz ve performanslıdır sessiz olması benim için performans kadar önemli neden seçtiğinizi yazarsanız Sevinirim

Aykut D.

80+ Gold
Dostlarım bu modeller arasında kaldım 7500f işlemci için alıyorum hangisi daha sessiz ve performanslıdır sessiz olması benim için performans kadar önemli neden seçtiğinizi yazarsanız Sevinirim

Öneri değildir fakat goat soğutucu r 5 7600 o.c 5.3 pbo aktif 76c

Mesaj otomatik birleştirildi:

Orda alacaklarının hepsi çok rahat soğutur fakat ses konusu nasıldır bilemem .

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

hocam kasam küçük ve bunu takarsam sadece soğutucu gözükür 🙂

evet hocam işte hangisi daha sessiz çalışır bilmiyorum

Aykut D.

80+ Gold
hocam kasam küçük ve bunu takarsam sadece soğutucu gözükür 🙂
Anakartın vrm soğutucuları daha büyük bu soğutucudan :D . Ufak hocam 9cm fanı var .

1708764469134.png

Malının arkasında durmasından ötürü şikayetini pek duymadığım için corsair seçerdim .

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Ahmet Taşlıova
Selamlar,
Hocam listelediğiniz o ürünleri şahsen kullanmadım fakat 4 ayrı arkadaşımda Deepcool un LS SE serisi 2 ve 3 fanlı modelleri var, ben şahsen kule tipi taraftarıyım, yorumlarımda da bakabilirsiniz, fakat tercih etmiş olsaydım söylediğim bu modeli alırdım, zira 4 arkadaşla da kule tipini alacağım dönem yoğun olarak performans ses verimlilik tarzı yoğun incelemelerim olmuştu ve bu incelemeleri bizzat onların mekanlarında uzun süreli inceleme ve izleme fırsatım oldu, kendi çıkarımıma göre bahsettiğim bu seri cidden olabildiğince sessiz işlevsel ve ısı değerlerini dengelemede ve görevlerinde beklentileri karşılar düzeydeydi...(Yani 7500-7600 serisi amd işlemcileri soğutmada ısı değerleri boşta 37-45 arası yükte ise 60-65 derecelerdeydi...)

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Buğra
Selamlar,
Hocam listelediğiniz o ürünleri şahsen kullanmadım fakat 4 ayrı arkadaşımda Deepcool un LS SE serisi 2 ve 3 fanlı modelleri var, ben şahsen kule tipi taraftarıyım, yorumlarımda da bakabilirsiniz, fakat tercih etmiş olsaydım söylediğim bu modeli alırdım, zira 4 arkadaşla da kule tipini alacağım dönem yoğun olarak performans ses verimlilik tarzı yoğun incelemelerim olmuştu ve bu incelemeleri bizzat onların mekanlarında uzun süreli inceleme ve izleme fırsatım oldu, kendi çıkarımıma göre bahsettiğim bu seri cidden olabildiğince sessiz işlevsel ve ısı değerlerini dengelemede ve görevlerinde beklentileri karşılar düzeydeydi...(Yani 7500-7600 serisi amd işlemcileri soğutmada ısı değerleri boşta 37-45 arası yükte ise 60-65 derecelerdeydi...)
hocam bir de bişey soracağım benim kasam biraz küçük ve radyatör üst tarafa sığar mı ramlere değer mi emin değilim radyatör fanlarla birlikte kaç cm acaba bilginiz var mı kalınlık olarak

Anakartın vrm soğutucuları daha büyük bu soğutucudan :D . Ufak hocam 9cm fanı var .

Alıntıyı görüntüle

Malının arkasında durmasından ötürü şikayetini pek duymadığım için corsair seçerdim .
hocam sizin kasanız baya büyükmüş benimkine bakın :)

Ekler

• IMG_0083.jpeg
    IMG_0083.jpeg
    3.3 MB · Hit: 36

Aykut D.

80+ Gold
hocam bir de bişey soracağım benim kasam biraz küçük ve radyatör üst tarafa sığar mı ramlere değer mi emin değilim radyatör fanlarla birlikte kaç cm acaba bilginiz var mı kalınlık olarak

hocam sizin kasanız baya büyükmüş benimkine bakın :)
Demek sen benle vs atıyorsun :D ( eski kasam )
1708765348790.png

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Buğra
Demek sen benle vs atıyorsun :D ( eski kasam )
Alıntıyı görüntüle
hoay maşallah pes ediyorum 😃 hocam bir de benim bilmediğim konu radyatör ve fanlar ikisi birlikte kalınlığı çok olur mu yani ramlere filan çarpar mı acaba veya uyumsuzluk olur mu normalde üst tarafa 240mm sığıyor

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Ahmet Taşlıova
Kasa marka modeliniz nedir hocam tam olarak?
Ya da ölçme şansınız var ise o da bir veridir nihayetinde...

Aykut D.

80+ Gold
hoay maşallah pes ediyorum 😃 hocam bir de benim bilmediğim konu radyatör ve fanlar ikisi birlikte kalınlığı çok olur mu yani ramlere filan çarpar mı acaba veya uyumsuzluk olur mu normalde üst tarafa 240mm sığıyor
Fotodan değmez gibi duruyor ama elinize bir cetvel alıp ölçün .

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Buğra
Kasa marka modeliniz nedir hocam tam olarak?
Ya da ölçme şansınız var ise o da bir veridir nihayetinde...
hocam Kasam Xpg Air Valor linkini koydum üst taraftaki ızgaradan anakartın mosfetine kadar olan kısım 4cm resmini ekledim

Ekler

• IMG_0085.jpeg
    IMG_0085.jpeg
    1.4 MB · Hit: 22

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Ahmet Taşlıova
hocam Kasam Xpg Air Valor linkini koydum üst taraftaki ızgaradan anakartın mosfetine kadar olan kısım 4cm resmini ekledim

Hocam kasaya ve ölçülere baktım, bu kasaya sıvı soğutucu düşünüyorsanız kasanın üst kısmına 360 mm dahi sığar rahatlıkla, ram lere dokunur mu derseniz görece olarak eğer ram larinizin ebatı aşırı büyük değil ise normalde değmeyeceği kanaatindeyim.. Ki bu durumun bile farklı çözümlerinin olabildiğini forumdaki diğer arkadaşların yorumlarında okumuştum...

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Buğra
Hocam kasaya ve ölçülere baktım, bu kasaya sıvı soğutucu düşünüyorsanız kasanın üst kısmına 360 mm dahi sığar rahatlıkla, ram lere dokunur mu derseniz görece olarak eğer ram larinizin ebatı aşırı büyük değil ise normalde değmeyeceği kanaatindeyim.. Ki bu durumun bile farklı çözümlerinin olabildiğini forumdaki diğer arkadaşların yorumlarında okumuştum...
hocam ramler çok büyük değil xpg lancer rgb ram kullanıyorum peki sizce h100 mü tercih edeyim ls520 mi şimdi deepcool markasını çok bilmediğim için şüpheyle yaklaşıyorum corsair kaliteli ürünler ürettiği için corsair mi alsam diyorum

Top Bottom