Megatronus
80+ Silver
Dahası
240mmlik ise sığabilir kabloları bükersin. Sıvı soğutucu ne ve bir de merak ettiğim konu işlemcide sadece 8pin takmışsın bir sıkıntı çıkarabilir, mosfetlerde vesairesistemi topladım yarın sıvı soğutucu gelicek ama merak ettiğim konu var işlemci ek güç kablosu radyatörü takacağım zaman nasıl sığacak acaba ilk defa topladığım için bilmiyorum
hocam diğer 8 pini de mi takmam lazım ben araştırdığımda çok güçlü işlemciler için gerekli yazıyordu 7500f işlemci kullanıyorum sıvı soğutucu Corsair H100240mmlik ise sığabilir kabloları bükersin. Sıvı soğutucu ne ve bir de merak ettiğim konu işlemcide sadece 8pin takmışsın bir sıkıntı çıkarabilir, mosfetlerde vesaire
hocam cpu için bi tanesi yetmiyor mu240lık sığar senin kasaya. Yalnız resimden görüldüğü kadarıyla cpu güç girişini takmamışsın onları tak. Kırmızı ile işaretli yerlere montajını yaparsın. Anakarta yakın olmaz böylelikle.
OC vesayre yapmayacaksan 8pin yeter ama boşta durcağına takardım ben. Yoksada mühim değil. Bu arada resimde tam belli dğeil 4pin mi takılı 4+4 mü? 4 ise 4+4 olarak tak orayıhocam diğer 8 pini de mi takmam lazım ben araştırdığımda çok güçlü işlemciler için gerekli yazıyordu 7500f işlemci kullanıyorum sıvı soğutucu Corsair H100
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam cpu için bi tanesi yetmiyor mu
var hocam 4+4 takılı evet oc yapmam ama performansta düşüş olur mu bi tane takarsamOC vesayre yapmayacaksan 8pin yeter ama boşta durcağına takardım ben. Yoksada mühim değil. Bu arada resimde tam belli dğeil 4pin mi takılı 4+4 mü? 4 ise 4+4 olarak tak orayı
4+4 yetecektir 7500f için performans düşüşü olmaz.var hocam 4+4 takılı evet oc yapmam ama performansta düşüş olur mu bi tane takarsam