elimle kontrol ettim 1 fandan geliyo eklediğim fotoğrafta, rpm olarak anakartın uygulamasından baktım fan 1 2 3 vardı hangisi bilemedim 3658 rpm max çıktığı yer gösteriyodu bilgisayar ilk açıldığında o ses çıkıyor ve düzelmiyor dün gece oyun oynarken fark ettimDüşük Yüksek RPM fark ediyor mu yoksa her zaman mı var?
Fandan geldiğine emin misin? Pump motoru da ses yapar.
Bazı fanlar düşük RPM'de humming* sesi yapar. Düzgün bir nokta bulursun onun altına düşmediğin sürece ses duymazsın. Eğer ratling* sesi varsa, her RPM'de gelir yapacak bir şey yok.elimle kontrol ettim 1 fandan geliyo eklediğim fotoğrafta, rpm olarak anakartın uygulamasından baktım fan 1 2 3 vardı hangisi bilemedim 3658 rpm max çıktığı yer gösteriyodu
elimle kontrol ettim 1 fandan geliyo eklediğim fotoğrafta, rpm olarak anakartın uygulamasından baktım fan 1 2 3 vardı hangisi bilemedim 3658 rpm max çıktığı yer gösteriyodu
ama hocam fan diğerlerinden daha yavaş dönüyo onu ne yapacamBazı fanlar düşük RPM'de humming* sesi yapar. Düzgün bir nokta bulursun onun altına düşmediğin sürece ses duymazsın. Eğer ratling* sesi varsa, her RPM'de gelir yapacak bir şey yok.
Aynı fan ve spillter ile aynı pwm girişine bağladıysan aynı hızda dönmesi lazım. Farklı portlardaysa biostan ayarlayabilir ya da masaüstü bir fan programı kullanabilirsin.ama hocam fan diğerlerinden daha yavaş dönüyo onu ne yapacam
ama hocam fan diğerlerinden daha yavaş dönüyo onu ne yapacam
3658rpm fan olamaz,pump fanıdır o. Yani ses pompadan geliyor yüksek ihtimalle.elimle kontrol ettim 1 fandan geliyo eklediğim fotoğrafta, rpm olarak anakartın uygulamasından baktım fan 1 2 3 vardı hangisi bilemedim 3658 rpm max çıktığı yer gösteriyodu bilgisayar ilk açıldığında o ses çıkıyor ve düzelmiyor dün gece oyun oynarken fark ettim
Eğer kasa fanlarıyla aynı çoklayıcıyı kullanıyorsan ( atıyorum 3 sıvı soğutma fanı+3kasa fanı aynı splitter üzerinden anakarta bağlanıyorsa) yeterli gücü veremediği için fanlardan bazıları yavaş vs dönebiliyorama hocam fan diğerlerinden daha yavaş dönüyo onu ne yapacam