Neler Yeni

Sivilce Kremi Yüzümü Yakıyor?

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
merhaba dostlarım. sivilce için doktora gitmiştim tretin(tretinoin) içeriyor , clindoxyl ve bir de antibiyotik hap verdi. 1 gece clindoxyl 1 gece tretin kullanmamı söyledi. şu an 5. gecem ve clindoxyl sürdüm. yüzümde yanma oldu. reçeteyi okuduğumda tretinoin içeren ilaçlar ile birlikte kullanmayınız diyor. ne yapmalıyım. doktor bilmiyor mu yoksa olması gereken bu mu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

merhaba dostlarım. sivilce için doktora gitmiştim tretin(tretinoin) içeriyor , clindoxyl ve bir de antibiyotik hap verdi. 1 gece clindoxyl 1 gece tretin kullanmamı söyledi. şu an 5. gecem ve clindoxyl sürdüm. yüzümde yanma oldu. reçeteyi okuduğumda tretinoin içeren ilaçlar ile birlikte kullanmayınız diyor. ne yapmalıyım. doktor bilmiyor mu yoksa olması gereken bu mu.
Not: ilk 2 gece bişey yoktu önceki ay da clindoxyl kullanmıştım tretine yeni başladım

Ekler

• IMG-20220320-WA0000.jpeg
    IMG-20220320-WA0000.jpeg
    1.3 MB · Hit: 137
  • IMG-20220320-WA0002.jpeg
    IMG-20220320-WA0002.jpeg
    1.3 MB · Hit: 51
  • Beğen
Reaksiyonlar: ramo

ramo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Ramazan

Not: ilk 2 gece bişey yoktu önceki ay da clindoxyl kullanmıştım tretine yeni başladım
Bilgim yok ama gecmis olsun

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert

Bunlar soyucu kremler kanka 40 çeşidi kullandım , yüzü soyar kızartır ve yakar , o yüzden gece sürülmesi ve ışığa çıkılmaması gerekiyor , kaç günde bir süreceğiniz önemli onu doktora sorun birde kremi sürerken Allah ne verdiyse Abanayım bol bol süreyim mantığına girmeyin yeteri kadar sürün

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Normaldir. Çok ince bi tabaka sür yüzüne gece yatmadan yeterli

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamam teşekkürler. doktorun dediği gibi kullanıyorum mümkün olduğunca az sürütorum.

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
İçinde asit gibi maddeler olan şeyler çok etkili olduğundan dolayı yakar, yakması ve kaşındırması iyi bir şeydir. (Kimyasal yanık değilse tabi)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,484
Üyeler
163,503
Son üye
ranaiknet
Top Bottom